Sürprizbozan TLOU Part 2 hakkında düşünceler

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dediğiniz gibi LGBT sahneleri gereksiz olmuş. Aynısını eskiden izlediğim bir YouTuber dedi. Sırf görüşünü merak edip izledim. Burak şahin'de LGBT sahnelerinin oyunda gereksiz olduğunu söyledi. Hatta “biz yapımcının kişisel fantezilerini izlemek zorunda mıyız” dedi. Bende kendimce haklı gördüm. Olmasa bana göre hikaye bir tık daha iyi olurmuş.

Neil Druckmann'ın saçmalıkları ortada; Abby'nin görünüşü bile tamamen onun tasarımı ve ne yazık ki oyunda mantıksızlık seviyesinde duruyor.

Neil Druckmann'ın saçmalıkları ortada; Abby'nin görünüşü bile tamamen onun tasarımı ve ne yazık ki oyunda mantıksızlık seviyesinde duruyor.

Zaten bir mantıksız bulduğum konuda şu ki abby 90 kilo eğitimli bir karakter. Abby ile oynarken gizlice düşmanları rahat öldüremezken, 60 kilo ellie ile düşmaları rahatça öldürüyorduk. Mantık dışı çok şey var.

Oyunun sonu bence anlamlıydı. İntikamın bir sonu olmadığını, adeta bir "paradoks" olduğunu anlatmaya çalışmışlar. Ve ellie Abby'i öldürse bile eline bir şey geçmeyeceğini anladı. Joel geri gelmeyecekti. Ellie Abby'i öldürseydi bu sefer lev onun peşine düşecekti böyle böyle devam edecekti. Ve joel konusunda katılıyorum 1. oyunda çok sevmiştim 2. oyunda öyle vahşice ve saçma bir şekilde öldürülünce çok üzülmüş ve bir yandan da sinirlenmiştim koskoca joel millerin ölümü böyle olmamalıydı bence de. Şahsen ben Abby'e de hak veriyorum hikaye de ve kendisini de seviyorum. Ama işkence yapması doğru değildi Joel'e orası ayrı :D

Oyunun sonu bence anlamlıydı. İntikamın bir sonu olmadığını, adeta bir "paradoks" olduğunu anlatmaya çalışmışlar. Ve ellie Abby'i öldürse bile eline bir şey geçmeyeceğini anladı. Joel geri gelmeyecekti. Ellie Abby'i öldürseydi bu sefer lev onun peşine düşecekti böyle böyle devam edecekti. Ve joel konusunda katılıyorum 1. oyunda çok sevmiştim 2. oyunda öyle vahşice ve saçma bir şekilde öldürülünce çok üzülmüş ve bir yandan da sinirlenmiştim koskoca joel millerin ölümü böyle olmamalıydı bence de. Şahsen ben Abby'e de hak veriyorum hikaye de ve kendisini de seviyorum. Ama işkence yapması doğru değildi Joel'e orası ayrı :D

Bence pek mantıklı değildi. Elimizde hiçbir kazanç olmadan sıfıra sıfır elde var sıfır durumu oldu bana göre. Ama her şeye rağmen keyifli vakit geçirdim.

Hocalarım öncelikle zevklerinize saygım sonsuz. Ben kendi açımdan bir şey demem gerekirse ilk oyundan daha iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum part2'nin. Karakterler daha derinden nasıl anlatılır bu kastınızı anlamadım. Eş cinsel bireyleri ben de desteklemiyorum evet insan doğasına saçma ancak yapılan birkaç tercih bir oyundan sizi bu kadar etkileyemez diye düşünüyorum. Oyunun sonu anlayabilene bence çok fazla şey anlatıyor.
Kimsenin zevkine saygı duymak zorunda değilsin dostum hahahahah. Herkesin zevkini saygı duyulduğu için Dünya bu hale geldi zaten. Zevkine uymuyorsa dile getirip, uzak durursun. Kimsenin zevki,kimseye uymak zorunda değil, bunu tartışabilir, konuşabilirsin. Hayatınız "soygo doyoyorom bon hor şoyo" demekle geçmesin. Dik duruşunuz olsun, sınırlarınız olsun, keskin tavırlarınız olsun. Size ağabey tavsiyesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı