TLOU'nun 2013'te çıkmasıyla ne alakası var ki? Bu oyunun Remake'ini yaptılar zaten Hikayesi, oynanışı, grafikleri ve atmosferi bariz ortada Bence bunlar yetiyor pahalı olması için.
Eskiden oynadıysan biliyorsan tekrar oynamana gerek yok bence. Ha unuttuysan tekrardan deneyimlemek istiyorsan orası ayrı senin bileceğin iş.
Part 2 de remaster yedi eğer remake yapılmış bir oyunu başka bir oyun ile kıyaslayacaksanız onun da remaster olanını kıyaslamaya ekleyin daha adil olsun.Oyun remake. Ve diğer arkadaşlara diyeyim oyunun 2013 versiyonunu ile alakası yoktur 2020 de çıkan part 2'den daha iyi grafikleri vardır. Ve 2022 de çıkmıştır. İlk çıktığında evet hatalar vardı PC portunda ama en son iyileştirmeler getirdiler diye biliyorum. Ve fiyatını %100 hak edicek bir oyun.
Ben GoW'u öneririm hele de TLOU iki katı parasındayken. İki serinin de iki oyununa da sahibim (ilk oyunlar PC'de ikinci oyunlar PS5 sürümü) GoW serisini bitirdim ama daha Last of Us serisine başlamadım çok yavaş geliyor şu anlık.
Part 2 de remaster yedi eğer remake yapılmış bir oyunu başka bir oyun ile kıyaslayacaksanız onun da remaster olanını kıyaslamaya ekleyin daha adil olsun.
Ne dediğinizi ben çözemedim açıkçası. Fakat galiba TLOU Fanısınız. Olabilir, sevin. Fakat TLOU ile GoW arasında 2 katı kadar fiyat farkı var. Bu ülkede oyunları güzelliğine göre değil fiyatına göre alabiliyoruz ne yazık ki. Bunu da unutmayın.Ekleyin her türlü alırki. Daha oyunu bile oynamissiniz. Oyuna sahip olunca oyunla ilgili bilgi ve deneyime sahiptir olmuyorsun. Ben bu konuştuklarımı 2013'e göre söylüyorum zaten part 1 oynama fırsatım olmadı.
Part 1'i oynadım da daha bitirmedim 10 saat falan oynadım daha.Ekleyin her türlü alırki. Daha oyunu bile oynamissiniz. Oyuna sahip olunca oyunla ilgili bilgi ve deneyime sahiptir olmuyorsun. Ben bu konuştuklarımı 2013'e göre söylüyorum zaten part 1 oynama fırsatım olmadı.
Ne dediğinizi ben çözemedim açıkçası. Fakat galiba TLOU fanısınız. Olabilir, sevin. Fakat TLOU ile GoW arasında 2 katı kadar fiyat farkı var. Bu ülkede oyunları güzelliğine göre değil fiyatına göre alabiliyoruz ne yazık ki. Bunu da unutmayın.
Adam fiyati sormuyor hangisini alayım diyor ve TLOU mantıklı oyun zaten bilemem kaç bin liradan düşmüş daha ne istiyorsunuz bende onu anlamadım? Adamın bütçesi ona yetse direk sormaz alır.
Ne yazıyorsunuz, ne konuşuyorsunuz anlaşılmıyor. Ayrıca ister 3000 liradan 600'e düşsün, para yoksa neyle nasıl alıyor? Bütçesi yetiyorsa o zaman neden oraya fiyatlarını ekliyor? TLOU seviyorsunuz veya çok yüksek fiyatlardan ucuza düşmüş diye almak zorunda değiliz. Herkesin parası yok.
Ekleyin her türlü alırki. Daha oyunu bile oynamissiniz. Oyuna sahip olunca oyunla ilgili bilgi ve deneyime sahiptir olmuyorsun. Ben bu konuştuklarımı 2013'e göre söylüyorum zaten part 1 oynama fırsatım olmadı.
Siz bence ilk bir okumayı öğrenin sonra yazarsiniz. Adam 2 seçenek vermiş A ve B seçeneği sunmuş "hangisini alayım" diyor. Hani fiyat bazında bir şey dememiş. Sadece yazmış. Ve TLOU part 1 600TL'sını hak eder.(inşallah artık anlamışsınızdır ilk okul duzeyinden ana okulu düzeyinden mi anlatayım.)
Şu mesajda Türkçeyi katledip bir de benimle dalga geçmeyin istersenizalacak kişi bütçeye dikkat etmiyorsa hiç yazmasın fiyatları o zaman daha iyi. Zaten hangisi alınır alınmaz yorumunu da yaptık. Uzatıyorsunuz.