TMO'dan alınan yulafta böcek çıktı

Max Türkiye diye yorumladım.

Videosunu Şikayet Var'a yükleyip şikayet açabilirsiniz. Ve ya aldığınız yere değiştirebilirsiniz. Türketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Türkiye ne alaka? Tek Türkiye'de değil diğer ülkelerdede olabilecek şeyler tamam normal bir şey değil ama "max Türkiye" şeklinde yazarsanız haksızlık etmiş olursunuz bu güne kadar yediğiniz hangi üründen böcek çıktı?

TMO ürünleri cidden sıkıntılı diyebilirim. Bende geçen un aldım, un bayat çıktı (Tarihi ileri tarih ama büyük ihtimalle yeniden paketlenmis olabilir). Fındık ezmesi aldım 3-4 konserve ve onlarda bildiğiniz küflü fındıktan yapılmış, TMO böyle yapıyorsa diğer firmalar neler yapmaz diye düşünüyorum.

Size tam organik gelmiş demek ki.

Bu arada ben daha önce bir markette çalışıyordum lüx bir market bazı organik ürünler gelirdi mesela incir kurusu, kayısı kurusu falan içinde böcekler olabiliyordu. İade ediyorduk. Gerçekten çıkabiliyor organiklerin içinde.

Organik ürün alırken iyice dikkatle bakmak lazım eğer içi görünüyorsa mutlaka bakın.

Türkiye ne alaka? Tek Türkiye'de değil diğer ülkelerdede olabilecek şeyler tamam normal bir şey değil ama "max Türkiye" şeklinde yazarsanız haksızlık etmiş olursunuz bu güne kadar yediğiniz hangi üründen böcek çıktı?
Toprak mahsulleri ofisi TÜRKİYE'nin yani devletin kendi kurumu. Bu tarz bir kurumun sattığı yulaftan böcek çıkıyorsa bunun nedeni kurumun denetimsiz olmasıdır. Ve Max Türkiye diye yazarım haklı olarak. Asıl söyle düşünmelisin, neden TMO dan alınan şeyde böcek çıktı da diğerlerinden çıkmadı ? Bunu hiç düşündünüz mü ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı