Muhammedsaid
Decapat
TMO'dan organik diye satılan yulafı aldım. Biraz yedim sonra incelediğimde 5 6 böcek gördüm, videosuda var ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
TMO'dan organik diye satılan yulafı aldım. Biraz yedim sonra incelediğimde 5 6 böcek gördüm, videosuda var ne yapmalıyım?
Max Türkiye diye yorumladım.
Videosunu Şikayet Var'a yükleyip şikayet açabilirsiniz. Ve ya aldığınız yere değiştirebilirsiniz. Türketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.
TMO devletin çünkü. Max Türkiye derken hükümetin beceriksizliğini söylemeye çalıştığına eminim. Ülkede yolunda giden tek bir şey bile yok dostum.Türkiye ne alaka?
Toprak mahsulleri ofisi TÜRKİYE'nin yani devletin kendi kurumu. Bu tarz bir kurumun sattığı yulaftan böcek çıkıyorsa bunun nedeni kurumun denetimsiz olmasıdır. Ve Max Türkiye diye yazarım haklı olarak. Asıl söyle düşünmelisin, neden TMO dan alınan şeyde böcek çıktı da diğerlerinden çıkmadı ? Bunu hiç düşündünüz mü ?Türkiye ne alaka? Tek Türkiye'de değil diğer ülkelerdede olabilecek şeyler tamam normal bir şey değil ama "max Türkiye" şeklinde yazarsanız haksızlık etmiş olursunuz bu güne kadar yediğiniz hangi üründen böcek çıktı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.