TN panel vs. VA panel yan yana görsel farklar

Modifikasyon never ends Dediğin gibi diğer oyuncu her türlü zıplama vs. efektleri pikseline kadar görüyorken senin görememen başlı bana bir handikap.

Ben Hertz değerine bir şey demedim gecikme ve panel tipine söyledim. Normal bir oyuncu bu kadar kasmaz kendini eğer bu işten para kazanmıyorsa. Günde birkaç saat oynuyorum ben şahsen rekabetçi oyunları. @matadoria
Dostum dediklerinde doğrusun fakat o bahsettiğim özellikler bazen öyle kopma anlarında yardımına koşuyor ki yaşaman lazım yani. Kırılma noktalarında işe yarayabiliyor düşük gecikme ve akıcılık değerleri. Her zaman rakipten bir adım önde olman lazım yada eşit şartlarda olman lazım. Geçen sene PUBG'ye çok kafa yorduk yeri geliyordu 20 saat aralıksız oynuyordum yani. Ufak tefek başarımlarımız oldu fakat o oyundan bir cacık olmaz. Sende keşfedilmemiş bir cevher olabilirsin.

Modifikasyon never ends Dediğin gibi diğer oyuncu her türlü zıplama vs. efektleri pikseline kadar görüyorken senin görememen başlı bana bir handikap.
Acayip işlere bulaştım, hafta içi bitiyor bu işlerde. Sıradaki işlem Anakart. Anakartta modifiye edilecek. Arka çıkışların üzerinde Cover yok bakınca portlar gözüküyor, görüntüyü bozuyor orayı halledeceğim bir şekilde. Dostum monitör cidden önemli ben LEM'den yukarı çıkamıyordum. Monitörü değiştirince Globale kadar yükselttim. Eskiden bu adam beni nasıl böyle seri vurabiliyor diyordum, şimdi rakibin o hareketlerini detayına kadar görebiliyorum ona göre önlem alıyorum.

İPS vs TN görüntülerini de bekliyoruz hocam

Aynenn öyle Merakla bekliyorum fikir araklarım belki senden
İPS vs TN görüntülerini de bekliyoruz hocam

Ahaha o zor ya birazdan TN monitörü almaya gelecek arkadaş : )

Ops Yok ya bu seviyelerde ürün alan insanlar ne nedir bilir zaten. Ekran kartını satarken ben anlatmaya başlamadan her şeyi biliyordu zaten arkadaş mesela.
Ops Yok ya bu seviyelerde ürün alan insanlar ne nedir bilir zaten. Ekran kartını satarken ben anlatmaya başlamadan her şeyi biliyordu zaten arkadaş mesela.
O bahsettiğim portlar için güzel ve basit çözüm yolu buldum orayı kapatacağız komple. Bu konuyu kirletmeyelim hafta içi oradan her şeyi paylaşacağım.

Hayırlı olsun monitör. Curved deneyimini paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…