TOD TV bu fiyata almaya değer mi?

Nicodoz

Hectopat

Bana özel olarak böyle 2 teklif yapıyorlar. Neredeyse IPTV fiyatlarıyla aynı. GS-fener maçını tod üzerinden izlemiştim 1 kere bile donma problemi yaşamadım sizce bu fiyata almaya değer mi?

Kesinlikle değmez. İçerisindeki filmler TV'de denk gelsen izlemeyeceğin türden. Ligler zaten bitti.

Ligler bittiyle ne alakası var hocam 12 aylık diğer sezonun sonuna kadar işte. Bunu ağustos'ta almaya kalksam %100 eminim ki bu fiyatın 3 katı olacak.

Ligler bittiyle ne alakası var hocam 12 aylık diğer sezonun sonuna kadar işte. Bunu ağustos'ta almaya kalksam %100 eminim ki bu fiyatın 3 katı olacak.
Al o zaman. Ancak TV'de stabilize canlı yayın izleyemezsin.

Al o zaman. Ancak TV'de stabilize canlı yayın izleyemezsin.

Yok ben hep bilgisayardan izliyorum zaten. IPTV fiyatları bile 1 yıllığı 1300 1500 TL civarlarına çıkmışken kaçağı yerine bunu almak daha mantıklı geldi gözüme. İngiltere Almanya Fransa ligide dahil mis gibi.

O zaman alın.

Merhaba ilgili paketi aldınız mı?
Bu paketin içeriğinde 2024-2025 Süper Lig maçları bulunuyor mu?

Kesinlikle değmez IPTV kullanıcısıyım tod IPTV yanında çok geçersiz bir seçenek bence. 4way kullanıyorum bütün spor kanalları vs. mevcut donma gecikme de yaşamadım şu ana kadar. Tod yerine IPTV tavsiye ederim.

Bir insan size IPTV kullanıyorum memnunum demek yerine IPTV ismini vererek reklamını yapıyorsa kaçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…