H Hasan Basri Bülbül Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2024 #1 TOD TV F1 paketini aldım pakette F1 canlı yayınlarını anlık olarak izleyebiliyor muyum birisi yazabilir mi?
TOD TV F1 paketini aldım pakette F1 canlı yayınlarını anlık olarak izleyebiliyor muyum birisi yazabilir mi?
Samicenk Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 27 Mayıs 2024 #2 Hasan Basri Bülbül dedi: TOD TV F1 paketini aldım pakette F1 canlı yayınlarını anlık olarak izleyebiliyor muyum birisi yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet izleyebiliyorsun.
Hasan Basri Bülbül dedi: TOD TV F1 paketini aldım pakette F1 canlı yayınlarını anlık olarak izleyebiliyor muyum birisi yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet izleyebiliyorsun.
H Hasan Basri Bülbül Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2024 #3 Samicenk dedi: Evet izleyebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... nerden nasıl ?
Samicenk Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 27 Mayıs 2024 #4 Hasan Basri Bülbül dedi: nerden nasıl ? Genişletmek için tıkla... Request Rejected
H Hasan Basri Bülbül Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2024 #5 Samicenk dedi: Request Rejected Genişletmek için tıkla... bein sports 4 e izin vermiyor ayrı bir paket gösteriyor
Samicenk dedi: Request Rejected Genişletmek için tıkla... bein sports 4 e izin vermiyor ayrı bir paket gösteriyor
Ediz341 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #6 Hasan Basri Bülbül dedi: beIN sports 4'e izin vermiyor ayrı bir paket gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı zaman geçmiş ama yine de yazayım dedim şu an aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi?
Hasan Basri Bülbül dedi: beIN sports 4'e izin vermiyor ayrı bir paket gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı zaman geçmiş ama yine de yazayım dedim şu an aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi?
H Hasan Basri Bülbül Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Nisan 2025 #7 Ediz341 dedi: Hocam bayağı zaman geçmiş ama yine de yazayım dedim şu an aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam düzeldi yarışlar o gün yarış saatinde gösterime giriyormuş TOD TV'ye girdiğinizde haftanın maçları diye bir yer var orada o haftanın yarşı ve saat kaçta olacağı oraya tıklarsanız canlıı olarak izleyebiliyorsunuz. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-04-19 105523.png 1,2 MB · Görüntüleme: 29
Ediz341 dedi: Hocam bayağı zaman geçmiş ama yine de yazayım dedim şu an aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam düzeldi yarışlar o gün yarış saatinde gösterime giriyormuş TOD TV'ye girdiğinizde haftanın maçları diye bir yer var orada o haftanın yarşı ve saat kaçta olacağı oraya tıklarsanız canlıı olarak izleyebiliyorsunuz.