Selam arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Türkiye'nin otomobil girişim grubu adında aracımız çıktı (yerli ve milli). Fiyat politikasında değişime gidilir mi yoksa şimdi mi alınmalı? Önerilerinizi bekliyorum.
Selam arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Türkiye'nin otomobil girişim grubu adında aracımız çıktı (yerli ve milli). Fiyat politikasında değişime gidilir mi yoksa şimdi mi alınmalı? Önerilerinizi bekliyorum.
Fiyat değişmez ve şu an da alınmaz. Aracın hiçbir güvencesi yok minimum 3 4 yıl beklenmeli ve uzun KM'de çıkacak sorunların görülmesi lazım. Ek olarak şarj istasyon sorunu var şu an çoğalması lazım istasyonların.
Daha yeni piyasaya sürüldü araç, ben olsam almazdım. Tabii ucuza elektrikli araç mantıken alınabilir geliyor ama ben pek güvenemedim. Onun yerine Tesla alırdım.
TOKİ almak gibi bence şu an. İlk çıktığı vakit uygun kredi teklifleriyle teşvik ediyorlar bir de. Şu an almak mantıklı bence, ilerde fiyatı yükselecek gibi geliyor.
Kullanmak için değil fakat belirttiğim sebepten ötürü alınabilir.
Şarj istasyonların durumu, servis bakım durumları kısaca alt yapı durumu ne alemde bilmediğimden alınmaz diyorum. Alırsan da yanında bir de şarkı hediye ediyorlar.