TOGG araba hakkında düşünceleriniz nedir?

XEfe.Bey

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2021
Mesajlar
7.515
Makaleler
2
Çözümler
2
İyi akşamlar kıymetli hocalarım, biiiyorsunuz özellikle son zamanlarda yerli arabamızın haberlerini epey duyduk, bana göre gerek tasarımları gerek de teknolojisi ile tank gibi bir araç. Fakat kafamı karıştıran olay bu aracın fiyatının ucuz olup halkın araba almasını kolaylaştırmak yerine çok pahalı bir fiyat listesi var, bu gerçekten üzücü. Sizin TOGG hakkında kafanıza takılan sorular neler.
Paranız olursa alır mısınız?
Benim en sevdiğim otomobil modeli bu.
images (24).jpeg
 
Eğer 700k 1mn arası olursa alınacağını düşünmüyorum daha kaliteli arabalar alırım BMW Mercedes gibi ama dış görünüşü güzel. Yerli üretim arabanın bu fiyat aralığında olması saçma(Tesla'da alınır ama batarya değişim ücreti fazla diye biliyorum o yüzden almazdım)
 
ÖTV MTV olmazsa belki küçük bir azınlık bir tık daha uyguna binebilir. Onun dışında şu anki piyasada bu araçların 600-700 bin TL'den aşağı olmasını beklemiyorum. Zaten halk arabası değil yani kimse öyle bir beklentide değildir herhalde.
 
Görünüşü hoş ancak bataryasını, parçasını veya ustasını aramakla isteyen uğraşsın.
Para olsa idi Aston Martin, BMW, Porsche veya Volvo falan alırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Almam, onun yerine Tesla model s alırım daha iyi. Zaten gelse Türkiye'ye kimin parası yeticekte alacak ki. Millet artık Tofaş'ı broadway i zor alıyor.

Tofaş adamdır hocam onu dünyanın en zengini olsak bile unutamayız.
ÖTV mtv olmazsa belki küçük bir azınlık bir tık daha uyguna binebilir. Onun dışında şu anki piyasada bu araçların 600-700 bin TL'den aşağı olmasını beklemiyorum. Zaten halk arabası değil yani kimse öyle bir beklentide değildir herhalde.

Çok haklısın kıymetli abim, şahsen ben yerli arabamızın ucuz olup herkesin binmesini isterdim. Araba yerli ama fiyatlar yabancı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı