TOGG araba hakkında düşünceleriniz nedir?

Paranız olursa alır mısınız?
Almam. Servis ağı oturmamış, ürün güvenilirliği daha belli değil, ilk modellerin ciddi sorunları olacağını bile bile neden alayım? Üstelik o fiyatlarda bunların hepsini çoktan kanıtlamış rakipleri varken Türkiye'deki insanlar zar zor kazandığı parayı çöpe atma riskine girmeyi tercih etmez normal olarak.
 
Son düzenleme:
Her türlü vergiden muaf tutulup halka sunulursa bir ihtimal satabilir. Ama arabayı premium markaların fiyatında piyasaya cikartirsan bizim millet Mercedes, BMW alırım deyip tercih etmez doğal olarak ancak Corolla yerine bunu alabilirim seviyesine getirilirse satması muhtemeldir.

Yine de ben 4 5 yıl kendini kanitlamadan satın almazdım. 1 asırlık markalar bile ilk urettikleri arabalarin versiyonlarında tonla hata yaparken yeni bir markanın hata oranını dusunemiyorum. Belki de ben hatalı çıkacağım ve çok düşük bir hata oranı olacak ama kumara gerek var mı, çok zengin değilseniz gerek yok.

Tasarımı logosu dışında çok iyi, yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim. Kaslı ve keskin hatlı SUV, sedan tasarımları çoğu kişiye hitap eder.
 

Geri
Yukarı