TOGG videosunun altındaki yorumlar

xd.png

🤟
🤟

YouTube'da gezinirken bir videoya denk geldim, yorumlara bakmak istedim bakmaz olaydım. Gerçekten aşırı sinir olmuş durumdayım ve bunu dayanamayıp sizinle paylaşmak istedim. Bu insanlar gerçekten var mı ve bu düşünceyi gerçekten benimsiyorlar mı? Sabah sabah gerçekten çok gerildim şu insanlar oy kullanıyor ve benim ülkemin kaderini belirliyor, gerçekten acınası bir durum.
Bahsettiğim yorumların olduğu video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sinirlenmene gerek yok TGRT hükümet yancısı bir kanal değil izleyicileri o kesimden oluşmuyor yorumları okudum çoğunluğu troll ve ironi yapmış.

Özellikle Ekrem açıkel in olduğu kısımları izle çok seviyorum zamanında hükümetin yaptığı iyi şeylerden bahsediyor ancak günümüz ekonominin ve sistemin ne kadar kötü ilerleyişindende bahsediyor örneğin
Geçen hafta izlediğim Ahaber de palamut 25TL demişti ancak İstanbul'da palamut50-75TL arasıydı fox TV ise 100TL demişti ancak son günlerde tgrtyi izlediğimde palamut 60TL demişti iki türlüde bence en gerçekleri söyleyen tgrt haber.

Al sana TOGG otomobilimiz yerli ve milli!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun aynısını bu konuda paylaştım moderatörler sildi.

Araç alamayacak, o yüzden hadi Türkiye'nin yerli araba yapmasına karşı çıkalım. Belki refah seviyemiz artar.

Sana hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum. Git diğer mesajlarımı oku öyle yaz. Bak neler yazmışım. Sizin kesim okumayı sevmiyor seni biraz zorlayacağım kusura bakma.

Screenshot_20221030-183451_YouTube.png

🤣🤣🤣
Erdoğan'ın en sevdiğim yanı da bu. Halkı uyutmayı çok iyi biliyor. Tamam,araba güzel,ben de beğendim de abicim bu arabayı Tayyip yapmadı. O kadar vergi bu arabaya mi gitti gerçekten? Öyleyse neden son bir senede geldi o vergi zamları. Bu araba projesi 3 senedir var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı