TOGG'un fabrika inşaat sürecini canlı olarak izleme

Benim için önemli olan TOGG fabrikası kurulması. İçindeki üretilen araba fiyatı yüksek olsa da almasam da olur. Zamanı gelince uygun fiyata otomobil üreteilir. Önemli olan kendi fabrikamızın olması.
 
Almanya'nın günlük gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung'da (FAZ) yer alan haberde, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) üreteceği elektrikli otomobilin tek bir şarjla 500 kilometreden fazla gitmeyi ve "akıllı" olmayı garanti ederek, Tesla, Volkswagen ve diğer tüm potansiyel rakiplere meydan okuyacağı belirtildi.


Haberin sonunda "TOGG ismini bir yerlere not edin." ifadesini kullanılması ise dikkati çekti.​


Haberde, Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel'in 1961'de başlattığı "Devrim" projesinin yola bir devrim katamadığına yer verilerek, 60 yıl sonra Gürsel'in halefi Recep Tayyip Erdoğan'ın, 2023'te Cumhuriyetin 100. yılında Türk otomobilinin devrim yaratma hayalini gerçekleştirmek istediği kaydedildi.

FAZ, Türkiye'nin Otomobili'ni üretmek için faaliyetlerini sürdüren TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş'la röportaj yaparak, sayfalarında, elektrikli otomobillerde "Türkiye, Tesla ve Volkswagen'e meydan okuyor" başlığıyla Türkiye'nin Otomobili'ne dair bir analiz habere yer verdi.

Alman gazetesi bile toog hakkında tesla ve Volkswagen'e meydan okuyor diyor. Bizim milletimiz tasarımı italyan diye dalga geçiyor. Biz neden böyleyiz anlamıyorum. O sevmediğimiz yunanistan taş üretse halkı destekler lakin biz araba üretiyoruz bizim millet dalga geçiyor.

Canlı yayının sohbetinde bile toog kötüleniyor.

 
Burdan kahve işleten arkadaşlara sesleniyorum; Şu canlı yayını kahvenin televizyonuna yansıt, müşteri potansiyelin %200 artar :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı