Bol bol çemen yemeyi ve civar illeri gezmeyi unutmayınAskerlik Tokat'a çıktı. Hayatımda ilk defa gideceğim hayatımın yoğun bir kısmını İstanbul'da geçirdim. Tavsiyelerinizi bekliyorum saygılarımla.
Bol bol çemen yemeyi ve civar illeri gezmeyi unutmayın
Askerlik Tokat'a çıktı. Hayatımda ilk defa gideceğim hayatımın yoğun bir kısmını İstanbul'da geçirdim. Tavsiyelerinizi bekliyorum saygılarımla.
YapilirBen hiç asker olmadım ama dürüst olmak gerekirse 6 ayını çöp etme zamanı gibi bir şey askerlik dostum. Sana tavsiye olarak 1 not defteri alıp her 1 gün için 1 sayfa yaz. Finale geldiğinde unut orayı ve saklayıp torunlarına ver. Nasıl fikir?
Tavsiyeniz için teşekkürlerAbim de askerliğe gitti 1 hafta önce falan. Ziyarete gelmiştik. Onunki İstanbul'a düşmüştü şansımıza. 3-5 kitap alın ve tuşlu telefonunuzda yılan oyunu ile vakit geçirin. Abim öyle yapıyormuş.
Yöremizde gündüzleri cehennem geceleri morg gibi geçiyor.Askerlik Tokat'a çıktı. Hayatımda ilk defa gideceğim hayatımın yoğun bir kısmını İstanbul'da geçirdim. Tavsiyelerinizi bekliyorum saygılarımla.
Tokat merkeze çıktı askerliğim 5 ncı piyade eğitim alayına ben herkes ile iyi anlasirim mülayim birisiyimdir sinirlenmem her şeye ama kendimize yedirmem ona göre yapsrim askeriz sonuctaYöremizde gündüzleri cehennem geceleri morg gibi geçiyor.
Tokat gibi yerlerde uzmanlar daha çok ön planda durduğu için kadrolu askerlerle iyi geçinin.
Neresine çıktı bilmiyorum yazmamışsınız ama çarşı izni verirlerse Novada AVM idi sanırım o taraflarda sosyalleşme gezilecek yerler çok.
Ayak bakım kremi kokular bot tabanlığı kesinlikle alın
Birliğiniz sınıfınız nedir acaba
Tokat merkeze çıktı askerliğim 5 ncı piyade eğitim alayına ben herkes ile iyi anlasirim mülayim birisiyimdir sinirlenmem her şeye ama kendimize yedirmem ona göre yapsrim askeriz sonucta.
Eylül ortalarında tamamdırNe fazla geride dur ne de fazla önde dur.
Ne zamana gidiyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.