Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.896 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 12:37 #1 Arkadaşlar ben TOKİ'ye başvurdum, Ziraat mobilden ücreti nasıl yatırabilirim, IBAN mı gerekiyor?
Çözüm Myk61 Salı 12:46 Adına açılacak olan Ziraat hesabı bilgileri sana SMS ile gelecek. O hesaba havale/EFT yapabilirsin.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.245 Çözümler 100 Salı 12:46 #2 Adına açılacak olan Ziraat hesabı bilgileri sana SMS ile gelecek. O hesaba havale/EFT yapabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.896 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 12:46 #3 Myk61 dedi: Adına açılacak olan Ziraat hesabı bilgileri sana SMS ile gelecek. O hesaba havale/EFT yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler dostum Artı 0 Eksi
Myk61 dedi: Adına açılacak olan Ziraat hesabı bilgileri sana SMS ile gelecek. O hesaba havale/EFT yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler dostum
murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.457 Çözümler 6 Salı 19:53 #4 Myk61 dedi: Adına açılacak olan Ziraat hesabı bilgileri sana SMS ile gelecek. O hesaba havale/EFT yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim babam dün başvurmuş, bugünde Ziraat sms göndermiş parayı yatırın diye. Ziraat hesabı otomatik olarak açılıp sms mi gelecek hocam? Artı 0 Eksi
Myk61 dedi: Adına açılacak olan Ziraat hesabı bilgileri sana SMS ile gelecek. O hesaba havale/EFT yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim babam dün başvurmuş, bugünde Ziraat sms göndermiş parayı yatırın diye. Ziraat hesabı otomatik olarak açılıp sms mi gelecek hocam?
Hasan Kahraman Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 2.266 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rayzen 5 Cinsiyet Erkek Meslek Market Personeli Dün 22:06 #5 Kendi adımıza para yatırıyoruz değil mi? Gelen ibada kendi adımız soy adımız yazıyor. Artı 0 Eksi