TOKİ'ye güvenilir mi?

• Konuyu başlatan dgkn.95
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 186
10k Max kaç olabilir ki 100k ya da 80k olacak hali yok olsa olsa 20 taş çatlasın 30k olur

20 senede ne olacağını bilemeyiz. 4 yıl önce üstümdeki ev 380 bine satıldı.

1 sene sonra evin fiyatı 2 milyon oldu. Kira 1300'e oturuyordum karşı binamız 9000 oldu.

Bu hükümetin ekonomik verileri ile hiçbir kuyuya inilmez. Hala enflasyon düşecek vs düşmeyince yok kuraklık falan filan kıvırıyorlar.

Durumu olan garantisi olan varsa buyursun kimse engellemiyor bana ne ben kimseye karışmıyorum.

Sadece yapılan şey bana mantıklı gelmiyor. Bu sistem ile şehir içi kiralar düşecek diyorlar düşecek mi göreceğiz. Ki ben sanmıyorum. Böyle bir yerden ev alamam hastam var bakımlı şehirler arası yolculuk yapacak kadar uzaklara gidemem. Yer seçemiyorsun her şey kurada ne çıkarsa. Ben 5. katta oturamam mesela giriş lazım seçemiyorsun. Bırak onu iş garantim yok. Vs.

Temelliyi araştırmıştım zamanında berbat bir yer çok uzak ayrıca market sıkıntısı vs çok bakımsızlık vs zor. Evi alıyorsun daha masrafı çıkıyor vs

Devletin bu tarz işlere girip özel firmaları engellemesi normal ülkelerde kötü ama Türkiye normal bir ülke değil. Bunları yapmak zorunda resmen.

Maalesef öyle ona da katılıyorum. Yapacak bir şey yok. Tek derdim umarım gerçekten ihtiyacı olan evi olmayanlar yararlanır. Kura türü şeyleri sevmem. 900k ilk gün başvuru diyorlar daha kimbilir ne kadar olacak bu rakam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı