unutulan78
Centipat
Oyunum orjinal. uPlay'den oyunuyorum. Oyun icinde takım arattıgımda eskıden bulabiliyordum şimdi arattığımda bulamıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu aralar oyun iki defa 13 lira oldu. Bence oyuncu sayısı tavan yapmıştır. Onunla alakalı olduğunu sanmıyorum.Aktif oyuncu sayısından dolayıdır.Bu tarz oyunlar ilk çıktığında çok oynanıp zamanla oyuncusu azalan tipte oyunlardır.Bir arkadaşınız varsa onla girmeye çalışın veya biraz daha bekleyin eşleştirme için.
hacı abi arkadaşım yok ama yoğunluktan oldğunu söylüyorsunuz ban yemiş olabilirmiyimAktif oyuncu sayısından dolayıdır.Bu tarz oyunlar ilk çıktığında çok oynanıp zamanla oyuncusu azalan tipte oyunlardır.Bir arkadaşınız varsa onla girmeye çalışın veya biraz daha bekleyin eşleştirme için.
ewet hacı abi aldım 40 küsür gb new haritası nasıl oynanıyor onu bilmiyorum işte yardımcı olursanız sevinirimYeni çıkan DLC aldınız mı? 40 levele kasıyor herkes. New York haritasında oynuyor çoğu kişi o yüzden bulamıyorsunuzdur.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.