Gerçek hayatta olmasına gerek yok. Bu bilim kurgu, doğaüstü değil aradaki farkı bilmiyorsanız ben ne yapayım?Gerçek hayatta öyle bir şey gördün mü ömrün boyunca?
Jager'daki aktif koruma sistemi günümüzde bir çok tankta bulunan bir sistem.Hocam şimdi caveira da ses çıkarmayan bot olabilir. Gerçekte de öyle sessiz ayakkabılar var. Bence azami de doğaüstü değil çünkü savaş esnasında biri çimento alıp etrafına duvar örebilir. Hadi diyelim nokk da dediğiniz gibi olsun. Jager'i kim açıklayacak?
Sen oyunu hiç oynamadın galiba. Nokk'un özelliği rakiplerinin yerini göremiyor.Hocam tek sorun zaten sessiz adım olması değilki ona rağmen silahının sekmemesi. Çok seri olması resmen semi Auto deagle yapmışlar hem de deagleüstüne üstlük rakibi out ettiğinde tüm rakiplerin yerini görmesi falan üstüne pompalı kullanması ve hareket hızının diğerlerinden 3.25 daha çok olması bence saçma kılıyor.
Offline oynayabileceğin bir mod var fakat hiç keyif alamazsın.Online yerine offline modu var mi ?
Gerçek hayatta olmasına gerek yok. Bu bilim kurgu, doğaüstü değil aradaki farkı bilmiyorsanız ben ne yapayım?
Jager'daki aktif koruma sistemi günümüzde birçok tankta bulunan bir sistem.
Sen oyunu hiç oynamadın galiba. Nokk'un özelliği rakiplerinin yerini göremiyor.
Offline oynayabileceğin bir mod var fakat hiç keyif alamazsın.
Caveira'da De Eagle yok. De Eagle yazdığından dolayı Nokk'tan bahsediyorsun sandım. Ayrıca Caveira çok nerflendi artık dengeli bir karakter.Caveira'nın out özelliğini söyledim baygın yerdeki düşmanı out edip herkesin yerini göstermesini söyledim. 5 yıl oynadım champ elo![]()
Gerçek hayatta olması mümkün olmayan bir şeyi ''bilim kurgu'' olarak yorumlasan da bu Azami karakterinin gerçekçilikten uzak olduğunu değiştirmiyor.Gerçek hayatta olmasına gerek yok. Bu bilim kurgu, doğaüstü değil aradaki farkı bilmiyorsanız ben ne yapayım?
Ben çok eski bir oyuncu değilim ama tanıdığım 5 yıllık R6 oyuncusu var. Eski kliplere baktım oyunu cidden çok kötü hale getirmişler. Ben Void Edge sezonunda katıldım, gitgide kötü bir hal alıyor oyun ve canımı sıkıyor.
Oyunu en son 2020'de bıraktım geçen hafta basladim. Harbi oyun bi' daha değişik olmuş. Daha hareketli.Hocam eski R6'cılar durumun farkında zaten yeni gelenlere oyun tatlı geldiginden (benzeri guclu yok cunku) anlatilmiyor.
Ama berbat.Oyunu en son 2020'de bıraktım geçen hafta basladim. Harbi oyun bi' daha değişik olmuş. Daha hareketli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.