Tom Clancy's Rainbow Six: Siege giriş yapılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Cagannnn

Decapat
Yer
Tristan da Cunha
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam, öncelikle benim Ubisoft'da bir hesabım var ve bu hesapta Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gözükmüyor. Ben Steam hesabımı bu hesaba bağlamak istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum ve bulamadım da. Amazon Prime ödüllerinin hepsi o hesaba gitti o hesabı kullanmak istiyorum. Steam'den açmak istediğimde ise bu hatayı veriyor.

1625384440564.png

Nasıl hesabıma giriş yapıp oyunu oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, öncelikle benim Ubisoft'da bir hesabım var ve bu hesapta Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gözükmüyor. Ben Steam hesabımı bu hesaba bağlamak istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum ve bulamadım da. Amazon Prime ödüllerinin hepsi o hesaba gitti o hesabı kullanmak istiyorum. Steam'den açmak istediğimde ise bu hatayı veriyor.

Eki Görüntüle 1095507

Nasıl hesabıma giriş yapıp oyunu oynayabilirim?

İnternet simgesine sağ tıklayın. Ağ ve internet ögesini aç deyin. Soldan ara sunucuya basıp varsa el ile ara sunucu kurulum kısmını kapatın. Üstteki otomatik olarak ayarla seçeneğini pasif yapıp oyuna girmeyi deneyin.

Olmaz ise aşağıdaki programla internet ayarlarınızı tamamen sıfırlayın. Ardından tekrar deneyin.

Saygılarımla

İnternet simgesine sağ tıklayın. Ağ ve internet ögesini aç deyin. Soldan ara sunucuya basıp varsa el ile ara sunucu kurulum kısmını kapatın. Üstteki otomatik olarak ayarla seçeneğini pasif yapıp oyuna girmeyi deneyin.

Olmaz ise aşağıdaki programla internet ayarlarınızı tamamen sıfırlayın. Ardından tekrar deneyin.

Saygılarımla
Mümkünse yeni konuma bakabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı