Tom Clancy's Rainbow Six: Siege nasıl oynanır?

Makaleler
21
Selamlar, 2020 Kasım ayında R6'nın Deluxe Edition versiyonunu aldım. Ancak oynadığımda hiç beni sarmadı ve bir daha oynamadım. Bugün yeniden yükledim ve bu sefer azcık sardı ancak 4 kill aldım. 4 dediğime bakmayın aim koyup bekledim. :D Baktım rakibim deli dehşet oynuyor, ben daha bombayı bulamıyorum. Oyunun ses kasma mantığı acayip değişik. O yüzden bu oyunu nasıl oynayacağımı anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Galiba @Emir M. bir R6 aşığıydı.

Selamlar, 2020 Kasım ayında R6'nın Deluxe Edition versiyonunu aldım. Ancak oynadığımda hiç beni sarmadı ve bir daha oynamadım. Bugün yeniden yükledim ve bu sefer azcık sardı ancak 4 kill aldım. 4 dediğime bakmayın aim koyup bekledim. :D Baktım rakibim deli dehşet oynuyor, ben daha bombayı bulamıyorum. Oyunun ses kasma mantığı acayip değişik. O yüzden bu oyunu nasıl oynayacağımı anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Galiba @Emir M. bir R6 aşığıydı.

Sık sık ölebilirsin. Bende öyleydim öğrenene kadar. Bir de 5 kişi ekip olarak giriyoruz on numara sarıyor öğrenince artık her şeyi.

R6S ağır oyundur. Botlar ile girerseniz antrenman yaparsınız. Üstünüze koştukları için daha iyi aim alabilirsiniz. Bir de sürekli nişangaç ile ateş edin yoksa mermiler kristalize olup buharlaşıyorlar. Zamanla operatörlere alışırsınız.

Arkadaşınız yok ise zor, her operatörün kendine ait özelliği var, önce o özellikleri öğrenin. Map bilmek ve aimin iyi olması da gerekiyor. Aslında zamanla alışıyorusunz.
Hocam operatörler var evet. Ben Submachine olanlardan seçmeye çalışıyorum kolay olduğu için. Önerebileceğiniz bir operatör var mı? Ayrıca adamın biri sürekli beni eliyle koymuş gibi bulup öldürüyordu. Hile var mı bu oyunda?

Kafaya aim almak çok etkili. Ping farkını kapatmada çok etkili karşılıklı çatışmada. Haritaları ve karakterleri öğreninceye kadar garantici oyna. Bu arada takımla girmelisin. Mithrain reflekslerin yoksa tek tabanca çok zorlu olur. Rakip arkadaş ekibiyle filan giriyorsa yem olursun büyük ihtimalle.

Bende yeni başladım 60 saatim var şuan güncel olarak sana tavsiyelerim, iyi oyuncuları izle, haritaları ve varsayılan kamera yerlerini ezberle, operatörleri ezberle, taktik kur, rush öğren çünkü sürekli aim koyup beklemek ilerleyen zamanlarda yemeyecek, arkadaşlarınla gir (özellikle bilen arkadaşlar bul). 100 saati aştıktan sonra dereceli oyna sadece gerisi çorap söküğü gibi gelir. Ha birde silahların eklenti rehberlerini izle. Eklentiler küçük detay ama etkisi büyük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı