Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 6 Nisan 2021 #31 AXCHNEER dedi: Ben de geleyim mi hocam? 200 saatim var. Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam, neden olmasın? Discord adresimi vereyim. Erenn#7563
AXCHNEER dedi: Ben de geleyim mi hocam? 200 saatim var. Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam, neden olmasın? Discord adresimi vereyim. Erenn#7563
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #32 Krmdmrz dedi: Önce aim geliştirin sonra arkadaş edinin. Arkadaşlarla oynayarak öğrenirsiniz başka türlü sıkılır bırakırsınız. Genişletmek için tıkla... Oyunda aimin deli dehşette olsa gidip koşarsan kafana smg ile yersin ölürsün. Oyunu CS:GO Valorant gibi oynamayacaksın oyunda en önemli olan şeyli taktiklerin
Krmdmrz dedi: Önce aim geliştirin sonra arkadaş edinin. Arkadaşlarla oynayarak öğrenirsiniz başka türlü sıkılır bırakırsınız. Genişletmek için tıkla... Oyunda aimin deli dehşette olsa gidip koşarsan kafana smg ile yersin ölürsün. Oyunu CS:GO Valorant gibi oynamayacaksın oyunda en önemli olan şeyli taktiklerin