Tom Clancy's Rainbow Six: Siege nasıl oynanır?

Hocam operatörler var evet. Ben Submachine olanlardan seçmeye çalışıyorum kolay olduğu için. Önerebileceğiniz bir operatör var mı? Ayrıca adamın biri sürekli beni eliyle koymuş gibi bulup öldürüyordu. Hile var mı bu oyunda?
Valkyre savunanlardan, saldıranlardan da Fuze; önerimdir. Basittirler. Oyunda hile olabiliyor her oyunda olabildiği gibi. Ancak alıştıkça siz de onlardan biri oluyorsunuz. Yani iyi oynuyorsunuz.

Kafaya aim almak çok etkili. Ping farkını kapatmada çok etkili karşılıklı çatışmada. Haritaları ve karakterleri öğreninceye kadar garantici oyna. Bu arada takımla girmelisin. Mithrain reflekslerin yoksa tek tabanca çok zorlu olur. Rakip arkadaş ekibiyle filan giriyorsa yem olursun büyük ihtimalle.
4 killimin 4'ünü de kafadan vurdum dediğinizde haklısınız. Karakterler meselesine gelince, öğrenirim ancak insanlar duvar ve tuzaklar kurabiliyor, ben nasıl yapacağım? Ayrıca oyunda zıplanmıyor, tuşu nedir? Tahta duvarları nasıl kırıyoruz?

Hocam oyun gerçekten zordur. Video ve yayın izleyerek nasıl daha iyi oynanır gibi taktikleri kapabilirsin ama kendini geliştirebilmenin tek yolu çok fazla oyun oynamaktır. Yeni başladıysan ilk zamanlarda destek tarzı operatörler almanı tavsiye ederim.

CS'de aimin iyi olmasının nedeni temel sekme mekaniklerinin ezberlenmiş olması (AK-47 ile aşağıya nişan alıp spray gibi vs.). Oysaki modern FPS oyunlarında nişanın doğrusallığı çok önemli ve her silahın sekme noktası vb. şeyler silah donımı hazırlarken R6'te görülebilir. Bunun dışında takım tabanlı oyunlarda anlık iletişim gibi şeyler çok önemli. Bu nedenle sürekli kamera takibi, arkadaş önerileri, konum paylaşma gibi şeyler olmadan başarı kazanmak zor. Bir kişiyi görmeden sadece ping, kamera, sese bağlı olarak duvar arkasından vurabilirsin. Dilersen oynayanlardan taktikler öğrenmeye çalış ya da botlarla bol bol alıştırma yap.

4 killimin 4'ünü de kafadan vurdum dediğinizde haklısınız. Karakterler meselesine gelince, öğrenirim ancak insanlar duvar ve tuzaklar kurabiliyor, ben nasıl yapacağım? Ayrıca oyunda zıplanmıyor, tuşu nedir? Tahta duvarları nasıl kırıyoruz?
Tahta duvarlar dediğin rainforce'suz duvarlar pompalılarla, sledge'nin çekici, ash'in bombası gibi yeteneklerle açılır. Rainforce'lu (güçlü) duvarları açmak için Thermite gibi özel yeteneği rainforce açmaya yarayan operatörler var. Onlarıda counterlamak için rainforce'ları elektrikliyorlar. Elektrikli duvarları Maverick operatörüyle küçük delikler açarak veya elektrik kaynağını yok ederek açabilirsin. Zıplama space düz zıplanmıyor engelleri aşarken zıplayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı