U Uzumaki nagato Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi tüm operatörleri içeren bir paket aldım oyundan ama kendi açtığım operatörler haricinde bir şey gelmedi. Ne yapmalıyım?
Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi tüm operatörleri içeren bir paket aldım oyundan ama kendi açtığım operatörler haricinde bir şey gelmedi. Ne yapmalıyım?
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 28 Ocak 2023 #2 Çık gir yap, beş kere falan yapınca düzelmişti bende. (Her girişimde bazı karakterleri açtı diğerleri için bir daha girdim.) Artı 0 Eksi
Çık gir yap, beş kere falan yapınca düzelmişti bende. (Her girişimde bazı karakterleri açtı diğerleri için bir daha girdim.)
KS KS U Uzumaki nagato Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #3 Shfly dedi: Çık gir yap, beş kere falan yapınca düzelmişti bende. (her girişimde bazı karakterleri açtı diğerleri için bir daha girdim.) Genişletmek için tıkla... 7 8 defa denedim, 2 kere restart attım bilgisayara ama nafile. Hiçbiri gelmedi. Artı 0 Eksi
Shfly dedi: Çık gir yap, beş kere falan yapınca düzelmişti bende. (her girişimde bazı karakterleri açtı diğerleri için bir daha girdim.) Genişletmek için tıkla... 7 8 defa denedim, 2 kere restart attım bilgisayara ama nafile. Hiçbiri gelmedi.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 28 Ocak 2023 #4 Uzumaki nagato dedi: 7 8 defa denedim, 2 kere restart attım bilgisayara ama nafile. Hiçbiri gelmedi. Genişletmek için tıkla... Oyunu aynı hesaba aldığınıza emin misiniz ? Ubisoft destek ekibine mail atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Uzumaki nagato dedi: 7 8 defa denedim, 2 kere restart attım bilgisayara ama nafile. Hiçbiri gelmedi. Genişletmek için tıkla... Oyunu aynı hesaba aldığınıza emin misiniz ? Ubisoft destek ekibine mail atabilirsiniz.
KS KS U Uzumaki nagato Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #5 Shfly dedi: Oyunu aynı hesaba aldığınıza emin misiniz? Ubisoft destek ekibine mail atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet aynı hesaba aldım, Ubisoft desteğe de bir başka konu için mail atmıstım ama 1-2 haftadır geri dönüş yok. Sanırım tek çare beklemek... Artı 0 Eksi
Shfly dedi: Oyunu aynı hesaba aldığınıza emin misiniz? Ubisoft destek ekibine mail atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet aynı hesaba aldım, Ubisoft desteğe de bir başka konu için mail atmıstım ama 1-2 haftadır geri dönüş yok. Sanırım tek çare beklemek...