Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynanır mı?

HDD ortalama üstü hıza sahip ise sıkıntı yaratmaz. FPS konusunda da sıkıntı çekmezsin.
Tek oynama konusuna bir şey diyemem, sadece oyunun çok zevkli olduğunu söyleyebilirim. Ama ilk başladığında sakın pes etme, çünkü ciddi anlamda zor ve karışık bir oyun. Sadece alışman gerekecek. Çocukluğumdan beri CS oyuncusuyum, R6’ya alıştıktan sonra sildim. Kitlesi çok iyi, popüler oyunlardaki gibi kanser kitleye çok çok az rastlarsın.
 
Arkadaşlar başta yardım eden herkes için çok teşekkür ederim. Beklediğimden daha hızlı ve kaliteli bir yardım geldi açık ve net söylemeliyim.
HDD'dim ortalama HDD'lere göre daha hızlı o yüzden sorun çıkmaz gibi geliyor sizinde söylediğiniz gibi. Zaten GTA 5 hariç diğer oyunlarımı HDD'ye kuruyorum.(GTA 5 HDD de iken Online girmek bir eziyet olduğundan SSD'ye taşıdım 😀
Aslında çoğu oyunda beraber oynayabileceğim arkadaşlarım var ama genellikle yeni başladığım oyunlarda arkadaşlarım beni çok trollüyorlar ve oyundan soğutuyorlar. O yüzden oyuna ısınma aşamasında tek başıma oynayıp öğrenince arkadaşlarımla oynamayı planlıyorum.
FPS konusunda yardımlarınız benim için çok önemliydi. Çünkü kasan bir FPS oyunu oynamak tam bir eziyet oluyor. 60-75 FPS arası benim için çok önemli. (uzun süreli oynadığım Apex de bu civarlar FPS aldığımda kasma hissi vermiyordu benim için gayet akıcı geliyor. O yüzden 60-75 FPS arası benim için bir simgeye dönüştü diyebilirim 😀. FPS'imi CS:GO'ya göre oranladığımda sandığımdan çok daha fazla FPS alacakmışım gibi geliyor bu da beni çok heyecanlandırıyor)
Ve son olarak da oyunun kitlesinin çok iyi olduğunu ve zevkli bir oyun olduğunu çevremden çok duydum. Aynı şekilde zor ve kapsamlı olduğunu da. Ama sevdiğim bir oyun zor olsa uğraşmaya çok değer olduğunu düşünüyorum.
Gerçekten beklediğimden çok daha fazla yardım geldiği için tek bir mesaj içinde hepsine cevap vermek istedim.
Yardım eden herkese çok teşekkürler arkadaşlar 😀😅
 
Ya oyunun mekaniklerini öğrenmek açısından arkadaşa ihtiyacınız var ancak asıl olan 50 level olduktan sonra arkadaşsız asla oynanmayacak bir oyun. Ben tek başıma giriyorum 100 saati geçtim ama şu anda 10 oyunun 9'undan zevk almıyorum. Bir yere kadar arkadaşsız gidilebilir yani. Diğer sorularına zaten yardımcı olmuş herkes.
 
Ya oyunun mekaniklerini öğrenmek açısından arkadaşa ihtiyacınız var ancak asıl olan 50 Level olduktan sonra arkadaşsız asla oynanmayacak bir oyun. Ben tek başıma giriyorum 100 saati geçtim ama şu anda 10 oyunun 9'undan zevk almıyorum. Bir yere kadar arkadaşsız gidilebilir yani. Diğer sorularına zaten yardımcı olmuş herkes.

Hmm anladım. Sanırım arkadaşla girmem gerekecek devamlı. Teşekkür ederim.
 
Hmm anladım. Sanırım arkadaşla girmem gerekecek devamlı. Teşekkür ederim.

Chill bir şekilde oynayacak olsanız bile maalesef tek başına sarmıyor. Ben online oyunlardan o şekilde zevk alan birisiyim. Tek başıma millete toksiklik yapmadan uyum sağlama amaçlı. Ancak bu oyunda tutmuyor. Zaten herkes de aynısını diyor takım kurup oynayın diye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı