0 0zberk Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 4 6 Ağustos 2019 #11 ben de oyunu alalı 1 hafta olucak uzun zamandır merak ettiğim bir oyundu ve baya sardı acaba starter paket alarak hata mı yaptım herkes aynısını diyo starter la başladıysan oyundan çabuk sıkılcaksın birşey yapamıyosun ilerleyen zamanlarda diye
ben de oyunu alalı 1 hafta olucak uzun zamandır merak ettiğim bir oyundu ve baya sardı acaba starter paket alarak hata mı yaptım herkes aynısını diyo starter la başladıysan oyundan çabuk sıkılcaksın birşey yapamıyosun ilerleyen zamanlarda diye
P pyrodilos Centipat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 4 7 Ağustos 2019 #12 Ahmet ERHAKAN dedi: Operatör atmaktan kastım. R6 kredisi ile alayım anlamındaydı. Genişletmek için tıkla... bana atsan cok makbule gecer vallaha
Ahmet ERHAKAN dedi: Operatör atmaktan kastım. R6 kredisi ile alayım anlamındaydı. Genişletmek için tıkla... bana atsan cok makbule gecer vallaha
Abuzer_Kolveren Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #13 Bence de delux al çünkü toplam 16 operatör hediye ediyor ve sadece 10 liralık farkla bunlara sahip oluyorsun.
Bence de delux al çünkü toplam 16 operatör hediye ediyor ve sadece 10 liralık farkla bunlara sahip oluyorsun.
Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 4 31 Ekim 2020 #14 Abuzer_Kolveren dedi: Bence de delux al çünkü toplam 16 operatör hediye ediyor ve sadece 10 liralık farkla bunlara sahip oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Dostum bir yıl geçmiş adam artık her şeyi açmıştır.
Abuzer_Kolveren dedi: Bence de delux al çünkü toplam 16 operatör hediye ediyor ve sadece 10 liralık farkla bunlara sahip oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Dostum bir yıl geçmiş adam artık her şeyi açmıştır.
Abuzer_Kolveren Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #15 Frik dedi: Dostum bir yıl geçmiş adam artık her şeyi açmıştır. Genişletmek için tıkla... O da doğru .
Frik dedi: Dostum bir yıl geçmiş adam artık her şeyi açmıştır. Genişletmek için tıkla... O da doğru .