J Joel16 Kilopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #1 Hepinize merhaba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu linkte attığım sorunun aynısını uzun zamandır yaşıyorum ne yapsam çözemedim yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2023
Hepinize merhaba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu linkte attığım sorunun aynısını uzun zamandır yaşıyorum ne yapsam çözemedim yardımcı olur musunuz?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.888 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Nisan 2023 #2 Joel16 dedi: Hepinize merhaba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu linkte attığım sorunun aynısını uzun zamandır yaşıyorum ne yapsam çözemedim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Joel16 dedi: Hepinize merhaba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu linkte attığım sorunun aynısını uzun zamandır yaşıyorum ne yapsam çözemedim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamayı denediniz mi?
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 3 Nisan 2023 #3 Diğer diske aktarın diyor, eğer sizde de hdd+ssd varsa ssd'de ise hdd'ye, hdd'de ise ssd'ye aktarın. Böyle çözmüş bazıları. Artı 0 Eksi
Diğer diske aktarın diyor, eğer sizde de hdd+ssd varsa ssd'de ise hdd'ye, hdd'de ise ssd'ye aktarın. Böyle çözmüş bazıları.
KS KS J Joel16 Kilopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #4 Kükreyen Deli Adam dedi: Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim maalesef olmadı. ImDominatingU dedi: Diğer diske aktarın diyor, eğer sizde de hdd+ssd varsa ssd'de ise hdd'ye, hdd'de ise ssd'ye aktarın. Böyle çözmüş bazıları. Genişletmek için tıkla... Oyun hdd'ye kurulu ssd'ye atamıyorum çünkü 128 gb ve boş yeri hiç yok. Hdd'yi ikiye bölsem acaba işe yarayabilir mi? Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim maalesef olmadı. ImDominatingU dedi: Diğer diske aktarın diyor, eğer sizde de hdd+ssd varsa ssd'de ise hdd'ye, hdd'de ise ssd'ye aktarın. Böyle çözmüş bazıları. Genişletmek için tıkla... Oyun hdd'ye kurulu ssd'ye atamıyorum çünkü 128 gb ve boş yeri hiç yok. Hdd'yi ikiye bölsem acaba işe yarayabilir mi?
Yadigar PC Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 882 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel i5-11400f, Soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT, Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6700 10 GB, RAM:16 GB DDR4 3200 MHZ T-FORCE VULCAN Z RED 8GBx2, Anakart:ASUS PRIME H510M-E DDR4 mATX 1200p, SSD: 512 GB APACER M.2 PCIe SSD, Kasa: CORASIR SPEC-05, PSU: CORSHAIR CV650 80+ BRONZE Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #5 Oyunun sesler buglu hocam. Güncelleme gelene kadar maalesef çözülmeyecek. Artı 0 Eksi
KS KS J Joel16 Kilopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #6 Yadigar PC dedi: Oyunun sesler buglu hocam. Güncelleme gelene kadar maalesef çözülmeyecek. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlarımda sorun yok bende var nedense. Artı 0 Eksi
Yadigar PC dedi: Oyunun sesler buglu hocam. Güncelleme gelene kadar maalesef çözülmeyecek. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlarımda sorun yok bende var nedense.