Tom Clancy's Rainbow Six: Siege yüklenmesine rağmen 40 GB dosya yüklüyor

Salvonyus

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2018
Mesajlar
44
Oyunu Epic Games üzerinden indirdim yaklaşık 80 GB ancak oyunu Ubisoft üzerinden açtığımda karşımda 40 GB yükleme ekranı geldi bu ne saçmalıktır? Nasıl çözeceğim ben bunu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yaşadım hocam mecburen onu da indirmek zorundasınız başka çareniz yok bunu Epic Games bildirdim ama adamlar alakasız yanıtladı bende Uplay mecburen güncelledim ama keşke Uplay indirip kursaydım dedim Epic Games illetini bulaştırmasaydım.
 
Hocam şimdi ben gereksiz yere bir indirme mi yapmış oldum?
Gereksiz değil de boşa indirmiş oldunuz diyelim bence Epic Games R6S güncelleme bitmiyor bu da benim konumdu bende sizin gibi sinirlenerek ve isyan ederek açmıştım ama maalesef Uplay güncellemek dışında başka seçeneğim yoktu keşke Epic Games Uplay bağladıktan sonra Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'yi Uplay'dan indirseydim Epic Games hiç bulaştırmasaydım.
 
Hocam şimdi ben gereksiz yere bir indirme mi yapmış oldum?
Hocam bildiğim kadarıyla Epic Games direkt olarak ultra hd versiyonuyla indiriyor. Steamde ise bu dlc olarak var. Yani Epic'de fazladan indirme normal. Güncellemelerde de ben 700 MB indirirken Epic'den alan arkadaşım 1.4 GB indiriyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı