Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'e Türkçe seslendirme geliyor

Bu yeni grafik ve oynanışlar oyunun eğlence tarafından çıkıp daha rekabetçi yapıya dönmesinin sonucu diyecektim ben de tam.
Geldi ama eskiden tüm haritaların gece/gündüz döngüsü vardı. Oyuna ayrı bir heyecan ve renk katıyordu. Rekabetçiliğe etki ediyor diye kaldırdılar. Oyunu iyice CS GO'ya çevirdiler.
 
Bu yeni grafik ve oynanışlar oyunun eğlence tarafından çıkıp daha rekabetçi yapıya dönmesinin sonucu diyecektim ben de tam.

Açıkçası ben de R6'nın bu yapıya evrilmesini hiç sevemedim. Harita banları ve operatör banları bile rahatsız ediyor. Oyuna gelen yeni haritayı daha hiç dereceli de oynayamadım veya uzun zamandır Jackal ile Mira ile oynayamıyorum, sevdiğim operatörler olmasına rağmen.
 
Şu oyuna gece haritalarını ve eski grafiklerini geri getirsinler, ne Türkçe ne de Türk operatör istemem. Oyunun oyuncu sayısı git gide azalıyor ama adamlar ısrarla vazgeçmiyorlar.
Evet oyun bayağı kötüleşti, üstüne optimizasyon bozuldu gibi geliyor bana.
Çoluk çocuk işte.
Dostum R6 babanın oyunu mu ben fikrimi belirttim uzatmanın anlamı yok.
 
Bu haberden önce Türk Operatör haberi beklerdim ama dublaj geldiyse Y8'de Türk operatör geleceğini düşünüyorum. Forumlara biraz baktım Türk operatör isteyen yabancılarda bir hayli fazla.
 
Link var mı? Yabancı oyuncu derken onlar Türk tür yabancı nicklidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu tweetin altında bir kişiyi gördüm Reddit'te rastgele dolaşırken de gördüm link bulursam atarım. Türk harici Yunan operatörde çok isteniyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı