Steam Satıldı Tomb Raider 1-3 Remastered oyun keyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba herkese.
Aylık humble aboneliğim olduğu için Tomb Raider 1-3 Remastered oyun keyine sahibim. Türü seven ve oynamak isteyenler için oyunun keyini satmak istiyorum.
Oyun Steam keydir.
Ekran görüntüsü 2025-04-01 212358.png

Daha önce satın alımları oldu ve ilgili konularda güvenilirliğimi sağlayan yorumlarda vardır.
Fiyatı: 125 TL.

Diğer Diplomacy is Not an Option oyun keyi ilanım için: Satılık: Steam: Diplomacy is Not an Option oyun keyi

Son düzenleme:
Arkadaşkar ufak bir indirime gittim. 100 TL'den almak isteyen varsa yorum atabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben alayım ama maaşım ayın 12'sinde yatıyor. 100 lira için de nakit avans çekmem. Eğer olur derseniz Instagram adım huseyimsun.

12'sine kadar bekleyebilirim sorun yok. Ancak daha erken de satılabilir. Başkası satın alırsa size yazarım ancak satın almazsa da ayın 12'sinde siz tekrar yorum atarsanız size de satabilirim.

Hocam ben alayım ama maaşım ayın 12'sinde yatıyor. 100 lira için de nakit avans çekmem. Eğer olur derseniz instagram adım huseyimsun.
Hocam oyunu alacak mısınız?

@Hüseyin42

Son düzenleme:
Hocam ben alayım ama maaşım ayın 12'sinde yatıyor. 100 lira için de nakit avans çekmem. Eğer olur derseniz instagram adım huseyimsun.
Bugün 12 si değil miydi :D ? O sebeble size yazayım dedim.
Alacağınız zaman steam arkadaşlık kodunuzu atarsanız kodu ve ödeme için detayları oradan konuşabiliriz.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı