Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.592 Çözümler 25 Yer Konsantiniyye 8 Haziran 2024 #1 Ben böyle aksiyon temalı oyunları pek oynamadığım için nasıl bir oyun olduğunu anlamadım, hikaye ve oynanış olarak nasıl bir oyun? Oynanır mı?
Ben böyle aksiyon temalı oyunları pek oynamadığım için nasıl bir oyun olduğunu anlamadım, hikaye ve oynanış olarak nasıl bir oyun? Oynanır mı?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.141 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 8 Haziran 2024 #2 Aksiyon macera puzzle tarzında, tüm seri ile birlikte oynanır.
R rckgrimeshr Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 Oynanır. Fazla uzun değil zaten kısa ama hikayesi güzel. Aksiyon da yerinde.
Hatironn Kilopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 744 8 Haziran 2024 #4 Güzel oyun ben ara ara oynarım aksiyon iyi düşman yapay zekası ortalama, vuruş hissi o zaman iyiydi şu an fena değil, puzzle kısımları sıkmıyor zaten çok zor değiller ama eğlen celiler, hikaye iyi diyebilirim ve hikaye sunumu da fena değil.
Güzel oyun ben ara ara oynarım aksiyon iyi düşman yapay zekası ortalama, vuruş hissi o zaman iyiydi şu an fena değil, puzzle kısımları sıkmıyor zaten çok zor değiller ama eğlen celiler, hikaye iyi diyebilirim ve hikaye sunumu da fena değil.