VenomSnake
Decapat
10. sınıfım. Dersleri hemen halletmek istiyorum. Zaman az kaldı. 1. dönem full tekrarları izlersen konuları öğrenmiş olur muyum?
Hocam matematik ve fizik bitti gibi zaten diğer dersler için soruyorum.Sadece video ile yetmez. Soru bankasını açıp soru çözmen lazım.
Hocam mesele anlamak değil buradan bütün konuları öğrenebilir miyim 1 videoda onu soruyorum.Bu sana kalmış bir şey anlarsın anlamazsın her anlatım şekli aynı olmasa da kişiye göre değişir ama izleyebilirsin.
Hocam çoğu zamanımı matematiğe ayırdığım için bunları öğrenemeyeceğim gibi tek tek videolar izleyerek. Bu konuları bilmiyorum daha yani. Bu videolarda her dersin her konunun tekrarını yapıyorlar ya hepsini öğrenebilir miyim onu soruyorum.Bugünle beraber 3 gün gibi bir zaman var o yüzden ne kadar tekrar o kadar ekmek.
Hocam çoğu zamanımı matematiğe ayırdığım için bunları öğrenemeyeceğim gibi tek tek videolar izleyerek. Bu konuları bilmiyorum daha yani. Bu videolarda her dersin her konunun tekrarını yapıyorlar ya hepsini öğrenebilir miyim onu soruyorum.
Hocam tam olarak şundan bahsediyorum şimdi bu videolarda bütün konular anlatılıyor ya. Bunlar sınavda yapabilecek kadar detaylı mı yoksa üstün körü geçilmiş mi onu soruyorum.Öğrenmek size bağlı eğer hızlı ve 1-2 seferde anlatılınca kavrayabiliyorsanız video izlenebilir. Zaten tonguç basitleştirerek anlattığı için problem olmaz diye düşünüyorum.
O yüzden isterseniz ağırlık vermiş olduğun derslerin tekrarını atla, üzerinde durmadığın derslerin tekrarını izle videoda.