Top lane Yone vs mid lane Yone

Top lane'de sadece uzakçı hero'lara karşı alınabilir benim gözümde. Yakın dövüşçülerin çoğuna kaybediyor çünkü. o yüzden mid en iyisi diye düşünüyorum.

Oynamayı bilenlerde geldi karşıma. Oynamasını biliyorsan Master'la bile kazanırsın top da.

Dostum tamam da bu oyunun da counterlama sistemi var değil mi? Boşuna pick seçilmiyor. Sadece oyunculuğa bakılıyor olsaydı herkes aynı karaktere sahip olur iyi oynayan kazanırdı. Ama böyle bir oyun değil. Karşıya counter alınmışsa ve kazanmışsan bil ki karşındaki kötüdür.

2 sezondur Yone'yi sadece üst koridorda oynuyorum, durumu kötü denemez ama Camille gibi şampiyonlara karşı hiç bir şey yapamıyor çar. Diğer şampiyonlar için konuşmak gerekirse de oynamayı bilmek lazım.
Aslında şampiyona ilk başladığım zamanlarda hep orta koridorda oynardım ama orta koridordaki Zed gibi şampiyonlar bir zamandan sonra şampiyonu çok fazla zorlamaya başlıyor. Ayrıca orta koridor küçük de bir koridor olduğu için E+Q3+R kombosunu yaparken çok kolay kule altında bulabiliyorsunuz kendinizi.
Ben uzun zamandır dediğim gibi üst koridorda tercih ediyorum şampiyonu ama ilk eşya olarak Mahvolmuş Kralın Kılıcı ya da Kraken Katili almak şart, yoksa eritemiyorsunuz. Dediğim gibi tecrübe de lazım.
Not: 550 bin küsür puan Yone main. 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı