Toplam 700 TL'ye Klavye, Mouse ve Kulaklık Tavsiyesi

Steelseries Rival 300S ve attığınız mousepad İtopyadan 220 TL alabilirsiniz ama bitmiş eliniz büyük ise Rival 300S almak daha iyi olur.
Derken RIG 400'ün birkaç tık üst modelini buldum sanırım daha iyi olma olasılığı var mı???

Numaralara bakmayın Rig 400 daha iyi 😏
Peki o zaman geriye 2 adet kulaklık kalıyor.
Sen olsan hangisini tercih ederdin? Direkt ikisininde her yönden ortalamasını alarak değerlendir. Tüm değerlere bakılıp ortalaması alındığında hangisi?
+ olarak kulaklıklara şunu da eklemek istiyorum çünkü adını çok duydum.

Steelseries Arctis Raw daha çok mobil oyunculuk için fiyatı gereksiz pahalı ben önermem.

Ben olsam çok arada kalırdım ama daha hafif ve daha az terleteceğini düşündüğüm için Plantronics Rig 400 alırdım ama kesin emin olamıyorum.
Sorma ben de çok aradayım ama sanırım ben de daha konforlu olduğu için rig 400 seçeceğim.
Şu kulaklığı da çok duydum kullanan birçok arkadaşım var ve öneriyorlar da.
ne düşünüyorsun gamepower'ın iyi bir marka olmadığını ben de biliyorum fakat bu kulaklık da gerçekten iyi iş çıkardıklarını duydum.

Forumda bu kulaklık ile sıkıntı yaşayan bir sürü kişi gördüm ben önermem.

Bu kulaklıklar merdiven altı fabrikalarda üretiliyor onlardan alıp marka basılıyor ve hepsi aynı fabrikadan alınmıyorum birisi memnunken bazıları sorun yaşamazken bazıları sorun yaşayabiliyor çoğunluk sorun oluyor 😕 daha iyisi varken risk almaya gerek.

Forumda bu kulaklık ile sıkıntı yaşayan bir sürü kişi gördüm ben önermem.

Bu kulaklıklar merdiven altı fabrikalarda üretiliyor onlardan alıp marka basılıyor ve hepsi aynı fabrikadan alınmıyorum birisi memnunken bazıları sorun yaşamazken bazıları sorun yaşayabiliyor çoğunluk sorun oluyor 😕 daha iyisi varken risk almaya gerek.
Tamamdır. Rig400 alıyorum o zaman :)
Klavye olarak da k83 alıyorum
Sanırım bu kadardı yardımların için cidden teşekkürler sensiz başaramazdım

Tamamdır. Rig400 alıyorum o zaman :)
Klavye olarak da k83 alıyorum
Sanırım bu kadardı yardımların için cidden teşekkürler sensiz başaramazdım
Hocam hayırlı olsun çok iyi kararlar vermişsiniz. Rig 400 geldiğinde bizlere fikirlerinizi paylaşır mısınız? Birde daha önce hiç gaming kulaklık kullandınız mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı