Toplam Kaç Anime İzlediniz?

 
Visual Novel'a oyun demeyelim ama. Myanimelist'te kaynağı "Game" olan yani oyun olan animeler de var. Mesela en ünlülerinden biri de danganronpa'dır.

Bu arada hatırlatırım çok sevdiğin clannad da Visual novel.

Visual novel oyundur hocam. Öyle bakacak olursak point and Click oyunlarda oyun değil der başkası.

Bir de myanimelistte Game olarak belirtme sebebi Visual novel olmamaı genelde animeler Visual novel, light novel ya da graphic novel (manga) kaynaklıdır. Ama istinalar var. Mesela Pokemon direk oyun kaynaklı diye biliyorum. O yüzden myanimelist Game ve Visual novel diye ayırmış kolaylık sağlamak için.
 
1 ay önceki bana anime hakkında bir şey söyleseydiniz, büyük ihtimalle engeli yerdiniz. Animeden o derece nefret ediyordum fakat bu 1 ay içerisinde Steins:Gate bitirdim, şu an ise Jujutsu Kaisen ve Serial Experiments Lain izliyorum. Şahsen animeden nefret ederken bir anda nasıl anime izlemeye başladım, bilmiyorum. Ön yargının ne kadar saçma olduğunu böylece anlamış oldum. Bu arada yazdığım şeyleri sadece Technopat'a yazıyorum. Bir başkasıyla konuşurken anime izlediğimi hayatta söylemem. Aksi takdirde arkadaşlığımız bitebilir. Çocuk benden nefret edebilir :D.
 
''İzlemedim'' mesajıma o kadar çok ''artık izle'' der gibi beğeni atılıyor ki dayanamayıp izledim, evet.
Ön yargılarını kenara bırakıp konuşmak isteyen olursa kişiye özel anime tavsiyesi yapabilirim. Bu şekilde nokta atışı anime tavsiye ederek animeye başlattığım arkadaşlarım var. Hem sanal alemde hem de gerçekte. 😉
 
Ön yargılarını kenara bırakıp konuşmak isteyen olursa kişiye özel anime tavsiyesi yapabilirim. Bu şekilde nokta atışı anime tavsiye ederek animeye başlattığım arkadaşlarım var. Hem sanal alemde hem de gerçekte. 😉
Hiçbir zaman ön yargım yoktu, o kadar çok anime önerisi konusu okudum ki ben bile birkaç şey söyleyebilirim sanırım artık. Sadece izleyemedim henüz. Yine de teşekkür ederim, kafamda wishlist tarzı bir listem mevcut.
 
Arkadaşlar sorum yukarıda. Son günlerde ben buraya çok konu açmaya başladım. Merak ettim, kaç tane izlediniz? Ben 2 tane bitirdim 2 tane hala devam ediyor.
Bitirdiklerim:
1- Death Note
2- Charlotte
3- Naruto (Bunu Naruto'nun tüm serisi olarak ilk sezon şeklinde saydım bunu bitirdim şu an Shippuden'de 443'teyim.)

İzlediklerim:
1- Kaguya-sama Love is War
2- Naruto: Shippuden
0
 
Attack on Titan 4. sezon 15. bölümdeyim. Bir tek bu anime var izlediğim. Küçükken anime olduğunu bilmeden izlediklerimi saymıyorum. Tsubasa, Bakugan, Beyblade vs.
 

Geri
Yukarı