Toplama bilgisayar nasıl taşınır?

BenBenDeğilim

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 aya kadar taşınmayı planlıyorum toplama bilgisayarımı da getirmek istiyorum ama nasıl yaparım? Pek bir bilgim yok. Uçakla gidiyorum uçağa alırlar mı? Pek emin olamadım konu hakkında bilgisi veya deneyimi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uçağa alırlar. Ekran kartını sökün başka bir yere koyun ve direkt götürün. Gittiğiniz yerde kartı takıp kullanın. Uçakta sarsıntıdan dolayı ekran kartı anakartı kırabilir.

Bagaj olarak verirsen alırlar, uçak içine almazlar. Ekran kartını ve RAM'leri sökmen lazım, ayrıca kule tipi soğutu varsa onu da sök ve sabit duracağı kutulara koymalısın.

Uçağa alırlar. Ekran kartını sökün başka bir yere koyun ve direkt götürün. Gittiğiniz yerde kartı takıp kullanın. Uçakta sarsıntıdan dolayı ekran kartı anakartı kırabilir.
internette baktığımda power supply'ın sorun yarattığını okudum öyle bir şey olmaz değil mi

Tam bilmiyorum bende onu çıkarıp getirmeyen varmış sanırım o yönden biraz kafam karıştı açıkçası

Benim bilgisayarım gelirken takılıydı ve hiç çıkaranı görmedim. Çıkarmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…