Toplama Bilgisayar Tavsiyesi

TroLoL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Bunun için 2500 TL bütçe ayırdım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bi de bilgisayarı oyun oynamak için kullanıyorum. Teşekkür Ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece kasamı toplayalım yoksa klavye,fare,monitörde koyalım mı ?

Ekstradan klavye koyarsanız sevinirim diğer bileşenler mevcut.

Buyrun. Fiyat biraz aştı ama parçaları farklı sitelerden alarak fiyatı biraz daha aşşağı çekebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 487
Buyrun. Fiyat biraz aştı ama parçaları farklı sitelerden alarak fiyatı biraz daha aşşağı çekebilirsiniz.
Bu sistemde Güç kaynağı az olmuş. 600-650 Watt olmalıydı.
Bilginize..

Amd bir sistem topla. Az fiyata yüksek performans alırsın.Buyur:

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistem 410w harcıyor tam yükte psu ise 444w veriyor. Fazlasıyla yeter.

R9 280x gibi bir kartı gtx970le mi karşılaştırıyorsun ? Bide daha fazla performans alırsın yazmışsınız.
Paranın hepsini ekran kartına vermişsin.
>Sizin verdiğiniz işlemci, benim verdiğim işlemciden daha kötü. Ayrıca overclock ile 4 ghz ye çıkabiliyor.
>Yazdığınız klavye aşırı dandik.
Yani benim verdiğim sistem dengeli bir sistem.

Fpsyi işlemci sağlamıyor ekran kartı sağlıyor. Klavyedeki maksat nedir her ikiside aynı harfleri basmıyor mu ? Alan kişinin O.C yapmayı çok iyi biliyorum ve hemen alıp O.C yapacağım diye bir beyanı olmadı herkesi bir tutmayın anlayan var anlamayan var. Ayrıca @Neutral hangi sistemin daha uygun olduğunu açıklasın size isterseniz amd fanboy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…