Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 5 Eylül 2024 #11 yusufedis dedi: Onun yerine S21 FE 2.nesil almaya karar verdim hem garantili, IMEI falan da var işimi göreceğini düşünüyorum. Ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İyi hocam. Samsung pişman etmez.
yusufedis dedi: Onun yerine S21 FE 2.nesil almaya karar verdim hem garantili, IMEI falan da var işimi göreceğini düşünüyorum. Ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İyi hocam. Samsung pişman etmez.
C canerewind Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 7 7840HS, RTX 4060 Mobile, 16gb RAM, 1Tb ssd. Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #12 yusufedis dedi: Onun yerine S21 FE 2.nesil almaya karar verdim hem garantili, IMEI falan da var işimi göreceğini düşünüyorum. Ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... S21 FE 2. nesil hakkında bilgim yok üzgünüm.
yusufedis dedi: Onun yerine S21 FE 2.nesil almaya karar verdim hem garantili, IMEI falan da var işimi göreceğini düşünüyorum. Ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... S21 FE 2. nesil hakkında bilgim yok üzgünüm.