Toplama PC mi Gaming laptop mu?

  • Konuyu başlatan T MAN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 457
Bütçe
8500
Sürekli film dizi izleyen ve çoğunlukla gezgin biriyim 2 yıldır bakıyorum ve ekran kart buluyorum ama fiyatları 5000-6000 hadi olsun alim diyorum kargo sıkıntısı iade falan türkiyeden 1650 monster notebook'a yöneldim ayriyetten yüksek kalite oyun oynamayı seven birisiyim monster laptop alırsam 1080 p ultra oynarım her oyunu ama emin değilim
 
Sürekli film dizi izleyen ve çoğunlukla gezgin biriyim 2 yıldır bakıyorum ve ekran kart buluyorum ama fiyatları 5000-6000 hadi olsun alim diyorum kargo sıkıntısı iade falan Türkiye'den 1650 Monster Notebook'a yöneldim ayriyeten yüksek kalite oyun oynamayı seven birisiyim Monster laptop alırsam 1080p Ultra oynarım her oyunu ama emin değilim.

Monster almanızı önermem, çoğunda fan sesi, ısınma gibi kronik sorunlar var.
 
Eskiden dizüstü bilgisayarım varken laptop tavsiyesi istiyenlere bile masaüstü sistem önerirdim. Şimdi masaüstüm var ve gerçekten hantal olduğunu düşünüyorum. Pek laptopa ihtiyacım olmasa da iyi bir Gaming laptop artı monitör iyi iş göreceğini düşünüyorum. Taşınabilirlik açısından da teknoloji açısından da dizüstü öneriyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı