Toplanan PC sonrasında Windows 10 etkinleşmiyor

• Konuyu başlatan mk123
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 220

mk123

Hectopat
Daha fazla  
Yeni sistem kurdum. Microsoft hesabımı girmeme rağmen topladığım PC'yi etkinleştirme sayfasında göremiyorum. Ama internetten Microsoft hesabıma girince görüyorum. Çok saçma sapan bir durum. Orijinal Windows'umu kullanamamak.

Daha önceki sistemlerinizde hesabınız ile etkinleştirme yapabilmiş miydiniz peki bu durum ilk defamı oluyor.

Daha önceki sistemlerinizde hesabınız ile etkinleştirme yapabilmiş miydiniz peki bu durum ilk defamı oluyor.

Daha önceden etkinleştirme yapmıştım ilk defa yaşıyorum.

Temiz kurulum mu yaptınız? Herhangi bir hizmeti devre dışı bıraktınız mı?

Temiz kurulum yaptım yeni aldığım sisteme yakın zamanda donanım değişikliği yaptıma bastım ama şu an kullandığı PC'yi göremiyorum Microsoft hesabıma internetten girince görebiliyorum enterasan şekilde.

Daha önceden etkinleştirme yapmıştım ilk defa yaşıyorum.

Temiz kurulum yaptım yeni aldığım sisteme yakın zamanda donanım değişikliği yaptıma bastım ama şu an kullandığı PC'yi göremiyorum Microsoft hesabıma internetten girince görebiliyorum enterasan şekilde.

Microsoft sitesinden etkin olan cihazları silin, donanım değişikliği yaptıma bastım demişsiniz o ne oluyor.

Ekte paylaştım. Hayır anlamadığım şey Windows'um orijinal önceden böyle sorun yaşamadım eski cihazımı da sildim o laptop eski laptopum onda Windows 8.1 olması lazım şu an kullandığım PC'yi görmüyor.

Tekrar lisans alıp etkinleştirme yaptım konu kilitlenebilir.

Dosya Ekleri

• {C31BA682-1187-415A-9D6C-70AAFEC2B716}.png.jpg
    {C31BA682-1187-415A-9D6C-70AAFEC2B716}.png.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 17
  • {4BCDD9CF-9623-441C-8977-144CF22394DD}.png.jpg
    {4BCDD9CF-9623-441C-8977-144CF22394DD}.png.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı