Toplanan RTX 5060 Prime OC sistem nasıldır?

Ekran karti olarak NVIDIA istememin sebebi tamamen DLSS vesaire teknolojiler için, yani evet aralarinda 10 15 FPS farklar var. İşlemciye gelirsekde bence R5 7500F gayet ideal ha 2K monitör aliyor olsaydim R7 7700U tercih ediyor olabilirdim çünkü testlere baktığımda R7'nin 2K'da verdigi performansı R5 1080P'de veriyor. Hermeyse dediğim gibi sırf 10 20 FPS daha fazla almak icin anakarttan kismak saçma geliyor sonucta ileride ben bunu gelistirebilirim değil mi yani ben öyle dusunuyorum tam emin değilim anakart bilgilerinden.

Hocam 2K da işlemcinin yükü düşer ekran kartının yükü artar 1080P'de 7700 daha iyi, AMD FSR 4 ile kendini çok geliştirdi.

Ekran karti olarak nvdia istememin sebebi tamamen dlss vesayre teknolojiler için, yani evet aralarinda 10 15 fps farklar var. İşlemciye gelirsekde bence r5 7500f gayet ideal ha 2k monitör aliyor olsaydim r7 7700ü tercih ediyor olabilirdim çünkü testlere baktığımda r7nin 2kda verdigi performansı r5 1080pde veriyor. Hermeyse dediğim gibi sırf 10 20 fps daha fazla almak icin anakarttan kismak sacma geliyo sonucta ilerde ben bunu gelistirebilirim dimi yani ben öyle dusunuyorum tam emin deilim anakart bilgilerinden.
Bu Arada benim topladigim kasa 38.500 yapıyor normalde ben 3 fanli 5060 sectigim icin 2k bi fiyat farkı oldu

Hocam 2K da işlemcinin yükü düşer ekran kartının yükü artar 1080P'de 7700 daha iyi, AMD FSR 4 ile kendini çok geliştirdi.
Sizin sectiginiz parcalar daha iyi bunda hemfikiriz zaten ben sadece şunu diyorum 10fps değeri için anakarttan kısmak istemiyorum

5060 8 GB'da sizi uzun süre götürmez, 1080P'de bile 8 GB VRAM'ı aşan oyunlar var artık.
Amd ekran kartlarini hic bilmiyorum rtx dlss gibi seyler varmı yani bu teknolojilerin amdede karsiligi varmı

Hocam 10FPS değeri diyorsunuz iyi tamamda anakart için neyi düşüreceksiniz?
V14 anakartta wifi desteği yok. 2 adet ram yeri var. Ya v14 giris segmentli bi anakart beklentilerinizi yuksek tutuyosaniz bunu almayin isinma olur diyenler çok var senin sisteminede v15 ekleyince fiyat 43bin oluyor ekipmanlarida ekleyince 55bin yapiyor

V14 anakartta Wi-Fi desteği yok. 2 adet RAM yeri var. Ya V14 giris segmentli bir anakart beklentilerinizi yuksek tutuyosaniz bunu almayin isinma olur diyenler çok var senin sisteminede V15 ekleyince fiyat 43bin oluyor ekipmanlarida ekleyince 55bin yapiyor.

Hocam sorması ayıp 2 adetten fazla RAM yerini napacaksınız? Daha üstü stabilize sorunu yapıyor zaten.

Hocam sorması ayıp 2 adetten fazla RAM yerini napacaksınız? Daha üstü stabilize sorunu yapıyor zaten.
Onu sadece aralarinda farklar olarak söyledim hocam giris segmentli diyorum

Peki sizin bu attiginiz linke gore hepsini fsrkli yerdenmi alicam ben

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı