Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.382 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 Fındıklığa gidip fındık toplayacağız. Bu sene kendi topladıklarımı satmak istiyorum. Fakat bu fındıkları nereye satabilirim?
Fındıklığa gidip fındık toplayacağız. Bu sene kendi topladıklarımı satmak istiyorum. Fakat bu fındıkları nereye satabilirim?
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 5 Ağustos 2022 #2 Hangi şehirdesiniz?
A aykansavage Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #3 Vorfell dedi: Fındıklığa gidip fındık toplayacağız. Bu sene kendi topladıklarımı satmak istiyorum. Fakat bu fındıkları nereye satabilirim? Genişletmek için tıkla... Fındık tüccarına.
Vorfell dedi: Fındıklığa gidip fındık toplayacağız. Bu sene kendi topladıklarımı satmak istiyorum. Fakat bu fındıkları nereye satabilirim? Genişletmek için tıkla... Fındık tüccarına.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.382 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #4 aykansavage dedi: Fındık tüccarına. Genişletmek için tıkla... Hocam Google'da arattım fakat bir şey bulamadım. Tam olarak nedir fındık tüccarı? Nerede bulabilirim?
aykansavage dedi: Fındık tüccarına. Genişletmek için tıkla... Hocam Google'da arattım fakat bir şey bulamadım. Tam olarak nedir fındık tüccarı? Nerede bulabilirim?
A aykansavage Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #5 Vorfell dedi: Hocam Google'da arattım fakat bir şey bulamadım. Tam olarak nedir fındık tüccarı? Nerede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi şehirdesiniz?
Vorfell dedi: Hocam Google'da arattım fakat bir şey bulamadım. Tam olarak nedir fındık tüccarı? Nerede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi şehirdesiniz?