YouTube Toplu abonelikten çıkmak

• Konuyu başlatan lunaa1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 714

lunaa1

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, herkese iyi sosyaller. YouTube'da hesabım çalınmamasına rağmen birçok kanala abone olunmuş. Ne olur ne olmaz şifremi yine de değiştirdim. Forumdaki diğer benzer konuları denedim fakat olumlu sonuç alamadım. Aktif çalışan bir çözüm var mı? Şimdiden teşekkürler.

İlk öncelikle geçmiş olsun. Videolarınız veya özel bilgileriniz yoksa, kanalınızı silmeyi tavsiye ederim. Hangi kanala ne yorum atılmış, hangi videolar beğenilmiş veya abone olunmuş, takibi oldukça zahmetli.

Selam arkadaşlar, herkese iyi sosyaller. YouTube'da hesabım çalınmamasına rağmen birçok kanala abone olunmuş. Ne olur ne olmaz şifremi yine de değiştirdim. Forumdaki diğer benzer konuları denedim fakat olumlu sonuç alamadım. Aktif çalışan bir çözüm var mı? Şimdiden teşekkürler.
Hocam shorts gezerken yanlışlıkla elim çarpınca abone oluyordu. Bende ilk başta şaşırıyordum. Sonradan bastığını hissediyorsun.

Denediniz mi?

Maalesef olmadı.

Hocam Shorts gezerken yanlışlıkla elim çarpınca abone oluyordu. Bende ilk başta şaşırıyordum. Sonradan bastığını hissediyorsun.

Hocam yaklaşık 5000 tane kanala elim nasıl çarpmış olabilir 😃

İlk öncelikle geçmiş olsun. Videolarınız veya özel bilgileriniz yoksa, kanalınızı silmeyi tavsiye ederim. Hangi kanala ne yorum atılmış, hangi videolar beğenilmiş veya abone olunmuş, takibi oldukça zahmetli.

Kanalı sildim yeni kanal açtım fakat yaklaşık 1-2 dk sonra abone olmadığım kanallara yine kendi kendine abone oldu.

5000 ne hocam naptınız :D

Bot falan basma uygulaması mı yüklediniz önceden?
Virüs falan girmiş olabilir belki?

Hayır hocam o tür araçlarla pek işim olmaz. Virüs girsede şifreyi değiştirdim neden gitmiyor bu virüs. Youtubeyede ayrı bir tarama yapılacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı