Emin ol bordo klavyeli değilim, amatör boksörüm o konuda hiç sıkıntı yok sen takma o aklını böyle şeylere

Bir fikrin varsa ver fakat yoksa fikrin olmasın zikrin demişler. Mesele dövmek değil, dövmek istesem şuan giderim marmaray'da onlarca bulur birini hastanelik ederim fakat bunlar konuşmak ile düzelecek insanlar değil,uyarıncada aynı şeye devam ediyorlar. Ben bu konuyu eğer bir gün sinirime yenik düşüp bunlardan birini pestil edersem sonucu ne olur onu sormak için açtım!
Emin ol, bunları polise şikayet etsen ilgilenmiyor. Polisin işi bağıran insansı mâhlukatları uyarmak mı? Hiç sanmıyorum.
Bunları sakin bir yerde evire çevire döveceksin. Bunlar Türkçe'de bilmezler büyük ihtimalle. Konuşarak halledemiyorsan ne yapacağını sen daha iyi bilirsin
Emniyet gerçekten zıvanadan çıkmaya başladı. Yakalanan torbacılar elindeki maddeler el konulup karakolun/adliyenin arka kapısından salınıyor, akşam gelince bunların abilerine polis kendi elleriyle gidip maddeleri veriyor. Bunun ticareti bile dönüyor. Polise bir çorba parası.
Orduya büyük iş düşüyor. Umarım Kenan Evren gibi bir vatansever bu olaylar daha büyümeden el koyar ama iktidar buna izin vermez. Onların yönettikleri iş nasıl olsa :/
Sana bir olay daha anlatacağım. Evimizin önünde park var. Ve parkta gençler toplanıyor. Konuşuyor. Bu arada park ağaçlık. Yeşil Park. Ateş yakması yasak. Gelen gençler, ellerinde lastik, şırıngalarla. Ben zaten o elindekileri gördüm. Daha ateş yakmadan olacakları anladım. Polise haber verdim. Polis hızlı bu konuda helâl olsun onlara ama üstünde kırmızı/mavi çakar yaka yaka geliyor. Adamlar kör değil elbet. Işığı gören kaçıyor. Işık olmasa bile resmî araç belli oluyor.
Hatta sana şunu söyleyeyim. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne ait sivil araçların plakasını bilen sınıf arkadaşlarım var. Ara sıra geçiyordu bizim Lisenin önünden. Arkadaşım önden gelen aracın sivil olduğunu söyledi. İddiaya girdik. Ama adam geldi ve kimlik sordu

Biliniyor. 1 ay sonra tekrar gideceğim memlekete. Bakalım işler değişmiş mi.
Hele hele batıda böyle. Doğuda neler olduğunu anlatsam inanmazsın. Doğuda, Diyarbakır'lı arkadaşımın anlattığına göre resmi kıyafetli bir polis, maddeye el koyuyor. Ama polisi dövüp maddeyi alıp kaçıyorlar! Bu ne demek? Gözümle görmediğim için kesin bir şey diyemem ama böyle.