Steam Topluluk pazarı fiyatlandırma politikası neden böyle?

Cemsecret

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam topluluk pazarında Japon yeni ile yalnızca 28 TL'ye gelen bir ürün Türkiye'de yaklaşık 34 dolar. Gerçekten arada dağlar var. Japon yeni ile satın almanın bir yolu var mı? 28 TL gibi çok düşük bir ücret ödemek yerine 34 USD ödemek istemiyorum. Bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Steam topluluk pazarında Japon yeni ile yalnızca 28 TL'ye gelen bir ürün Türkiye'de yaklaşık 34 dolar. Gerçekten arada dağlar var. Japon yeni ile satın almanın bir yolu var mı? 28 TL gibi çok düşük bir ücret ödemek yerine 34 USD ödemek istemiyorum. Bir yolu var mı?

Japonya Gift Card alıp Japonya'ya çevirmiştim.
Ürünü atın bende alıyım :D

Pazarda fiyatlar değişmiyor diye biliyorum, 34 dolarlık eşya 4925.06 japon yenine karşılık geliyor.

Çin Yuanıdır o, Japon Yeni değil. Ona göre hesabını tekrar gözden geçir.
Yuan değil, Japon Yeni (rastgele bir ürünün fiyatı) (fotoğraf ekleyemedim ancak fiyatı şöyle 207.99 ¥)

Tüm fiyatlar para birimine göre otomatik dönüyor diye biliyorum. Yanlış hesaplamış olabilir misin?
Açıkçası bir hesaplama yapmadım, yalnızca steamde gözüken fiyatı yen/tl bazından buldum. (Büyük ihtimalle fiyatlar görünenden farklı)

Pazarda fiyatlar değişmiyor diye biliyorum, 34 dolarlık eşya 4925.06 japon yenine karşılık geliyor.
Bölgesel fiyatlandırmadan dolayı fiyat farkı olabilir sanırım ancak steamde öngörünümdeki fiyatlar yanlış. Çünkü bu kadar ucuza gelmesi biraz zor.

Yuan değil, Japon yeni (rastgele bir ürünün fiyatı) (fotoğraf ekleyemedim ancak fiyatı şöyle 207.99 ¥)

Açıkçası bir hesaplama yapmadım, yalnızca Steam'de gözüken fiyatı yen/tl bazından buldum. (büyük ihtimalle fiyatlar görünenden farklı)

Bölgesel fiyatlandırmadan dolayı fiyat farkı olabilir sanırım ancak Steam'de öngörünümdeki fiyatlar yanlış. Çünkü bu kadar ucuza gelmesi biraz zor.

İmkanı yok üsteki arkadaşın dediği gibi başka parayla karıştırıyorsunuzdur.

Hangi eşya o? Topluluk pazarı linkini atabilir misin? Çin Yuanı ile TRY fiyatlandırmalarını karşılaştıralım. Öyle bir şeyin olma ihtimali yok çünkü, tüm kurlar güncel olarak birbirlerine çevriliyor çünkü.

Yeni konular

Geri
Yukarı