Toprak Koç gizemi çözüldü mü?!

Kısacı

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2019
Mesajlar
1.973
Makaleler
1
Çözümler
7
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video hakkında düşünceleriniz neler? Şahsen videoda hep ihtimallere yer verilmiş ancak sondaki yapılan adres değişikliği gözden kaçmıyor değil.

Screenshot_249.png


İlk içeriğinde yakayı ele veriyor hocamız. Eskiden Mersin Türkiye şeklinde gözüken adresin Paris Fransa olarak değiştirildiği söyleniyor. Muhtemelen kardeşi olan Hasan koç ve familyaya benzer başka bir yaşlı kişi de forumlardan gözüküyor.
Ancak şunu belirtmeliyim ki video ve kanal sahibinde açıklar var.

Screenshot_250.png


Mesela videoyu attıktan sonra böyle bir topluluk anketi paylaşıyor ancak, video yorumlarında genelde 1-2 sene önce açılan toprak koç isimli çeşitli hesapların yorumları bulunuyor. Bu hesapların toprak koç adına olması neredeyse sıfır. Ya da, anonim kalabilmek için kasıtlı yapılan bir şey. Ne yazık ki diğer hesapların sslerini alamadım. Bazıları silinip bazıları da araya karışmış anlaşılan.
Sorun şu gizem mizem çözülmedi. Hala adam anonimliği korumakta. Video başındaki tehtidleri yazan eğer adınaysa ki çelişki daha da büyüyor. Anlaşılan hocamız anonimliğini insanların kafasını karıştırarak muhafaza ediyor. Her şey olduğu gibi kalsın, kendisine saygım sonsuz. Zamanında düzenli kırılan ucuz tabletli neslin veledi olarak kendisine teşekkürlerimi sunarım.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_251.png
    Screenshot_251.png
    1,1 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_252.png
    Screenshot_252.png
    452,9 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:

Geri
Yukarı