SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 21 Haziran 2023 #1 Aşağıdaki gibi toplardan oluşan bir masa arıyorum. Satan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2023
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 2600X Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #2 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Aşağıdaki gibi toplardan oluşan bir masa arıyorum. Satan var mı? Eki Görüntüle 1829903 Genişletmek için tıkla... Bu niye toplu hocam? Birazcık bakarsak sinema salonu gibi duruyor.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Aşağıdaki gibi toplardan oluşan bir masa arıyorum. Satan var mı? Eki Görüntüle 1829903 Genişletmek için tıkla... Bu niye toplu hocam? Birazcık bakarsak sinema salonu gibi duruyor.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 21 Haziran 2023 #3 Bilgecan Dede Gaming dedi: Bu niye toplu hocam? Genişletmek için tıkla... Toplu masa istiyorum. Estetik durur.
Bilgecan Dede Gaming dedi: Bu niye toplu hocam? Genişletmek için tıkla... Toplu masa istiyorum. Estetik durur.
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 2600X Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #4 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Toplu masa istiyorum. Estetik durur. Genişletmek için tıkla... Sinema salonu gibi durmuş daha çok.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Toplu masa istiyorum. Estetik durur. Genişletmek için tıkla... Sinema salonu gibi durmuş daha çok.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 21 Haziran 2023 #5 Bilgecan Dede Gaming dedi: Sinema salonu gibi durmuş daha çok. Genişletmek için tıkla... Bu bakış açısına bağlı.
Bilgecan Dede Gaming dedi: Sinema salonu gibi durmuş daha çok. Genişletmek için tıkla... Bu bakış açısına bağlı.
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 2600X Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #6 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bu bakış açısına bağlı. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 30 Temmuz 2023 #7 İnce bacaklı masaya havuz toplarının ortasını delerek yerleştirebilirsiniz üst kısımda kullanımı zorlaştırır o yüzden yanlarla yetinmenizi öneririm.
İnce bacaklı masaya havuz toplarının ortasını delerek yerleştirebilirsiniz üst kısımda kullanımı zorlaştırır o yüzden yanlarla yetinmenizi öneririm.
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #8 Toptan masa arıyormuşsun diye duydum. Benim top olan bir arkadaşım 2 aydır masasını satmaya çalışıyor. İlgilenirseniz iletişim bilgilerini veriyim.
Toptan masa arıyormuşsun diye duydum. Benim top olan bir arkadaşım 2 aydır masasını satmaya çalışıyor. İlgilenirseniz iletişim bilgilerini veriyim.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 13 Ağustos 2023 #9 Iori Yagami dedi: Toptan masa arıyormuşsun diye duydum. Benim top olan bir arkadaşım 2 aydır masasını satmaya çalışıyor. İlgilenirseniz iletişim bilgilerini veriyim. Genişletmek için tıkla... Burası senin mekanın değil, çekinmiyorsan git kendi başlığını açıp bunu paylaş. Benim gibi özgüvenin var ise bu espriyi kendi içeriğinde yaparsın.
Iori Yagami dedi: Toptan masa arıyormuşsun diye duydum. Benim top olan bir arkadaşım 2 aydır masasını satmaya çalışıyor. İlgilenirseniz iletişim bilgilerini veriyim. Genişletmek için tıkla... Burası senin mekanın değil, çekinmiyorsan git kendi başlığını açıp bunu paylaş. Benim gibi özgüvenin var ise bu espriyi kendi içeriğinde yaparsın.
buyerson Yoctopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #10 hala masa vb. arıyormusun hocam