Torrent programının tam kapasite disk kullanımı

9544

Kilopat
Katılım
4 Haziran 2012
Mesajlar
7.004
Makaleler
46
Çözümler
5
Yer
Dark
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 200kb/sn veya daha üstünde indirme yaparken disk %99 civarı kapasitede çalışıyor, işlemci normal değerde.
Torrent programını kaldırınca eski haline dönüyor sistem.
 
Ya benim sistemim iyi bir şey olsa, kesinlikle gider orijinal oyun alırım. Ama 7 senelik sistem. Bazen benim pc ye uygun oyun çıkıyor. Aldığımda ya kasarsa diye almıyorum çoğu zaman. Benim gibi mecburiyetten korsan indirenlere bir şey diyemeyiz. Ama bir pc ye 2500 tl veren biri, bir zahmet orijinal alsın...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 Mbps indirme yaparken bende herhangi bir kasılma olmuyor. "Flushing to Disk" işlemi sırasında on ila on beş saniye arası benzer durum oluyor sadece.
 
Benim eski sistem çalışsa indirmeleri onunla yapacağım sorunsuz indiriyor o.
Şimdi ethernet sürücüsünü güncelledim tekrar deneyeceğim.
 
Torrent programını güncellemek, değiştirmek veya yeniden kurmak isteyebilirsin belki ? Bir de çok alakalı değil ama, "cache memory size" değerini arttırmak ya da azaltmak isteyebilirsin. Bazen cache'den diske okuma ve yazma yaparken sorun oluyor. Bende genelde indirme hızının aniden azalması gibi sorunlar yaratıyordu, cache dolduğu ve diske aktarılamadığı için.
 
Sonuç bilgisayar çöktü. :D
Anlamadım ama son gözlemlerim AMD CCC yanıt vermeyi kesti, CCC oturumu kapatırken zorlanma ve uTorrent programı görev yöneticisinden dahi kapanmıyor.
AMD ile ne bağlantısı oldu orada hala onu anlamadım.
 
Utorrent sorunsuzdu bende, birkaç film vs indireyim dedim eskiden böyle sorunla bir kez karşılaştım ama bu sefer çok ağır oldu.
Eski makineyi tamir etmeye çalışacağım artık, internette baktım sorunu yaşayan var çözümü yok.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı