Torrent'ten bulaşan virüs nasıl silinir?

mariow

Zeptopat
Daha fazla  
İlk kez PC kullanıyorum, Torrent indirdikten sonra (oyun değil direkt uygulama) film izlerken birden Torrent siteleri açıldı laptopta, 1-2 kendi kendine oynadı, hemen malwarebyte ile tarattım, 10-15 tane dosya karantinaya aldı, sildim, Microsoft Defender ile de taradım, temiz çıktı, karpeksky taraması da yaptım, temiz çıktı fakat içim hala rahat değil, PC'den anlamıyorum, yapmam gereken başka şey var mı? Google hesaplarında vs. ödeme yöntemleri de var çünkü.

İlk kez PC kullanıyorum, Torrent indirdikten sonra (oyun değil direkt uygulama) film izlerken birden Torrent siteleri açıldı laptopta, 1-2 kendi kendine oynadı, hemen malwarebyte ile tarattım, 10-15 tane dosya karantinaya aldı, sildim, Microsoft Defender ile de taradım, temiz çıktı, karpeksky taraması da yaptım, temiz çıktı fakat içim hala rahat değil, PC'den anlamıyorum, yapmam gereken başka şey var mı? Google hesaplarında vs. ödeme yöntemleri de var çünkü.

USB ile temiz kurulum yapılabilir sadece sildiginiz virüsler adware ise birazcik rahat olabilirsiniz.

hangi torrent programını yüklediniz?

hangi torrent programını yüklediniz?
cezalıydım geç bakıyorum üzgünüm
utorrent yükledim yanılmıyorsam,pup optional bundle virüsü malwarebyte öyle diyor

USB ile temiz kurulum yapılabilir sadece sildiginiz virüsler adware ise birazcik rahat olabilirsiniz.
pup virüsü durduk yere başka site açan bir virüs sanırım, formata gerek varmı çok zor atmam çünkü

Şifrelerinizi telefon üzerinden değiştirin isterseniz yeni kart çıkarabilirsiniz. Temiz format atın.
şifreleri değiştim kart babamın yeni kart çıkartamam o yüzden ama sabah ilk iş kartın şifresini değiştireceğim yeterli olur diye umuyorum

Kaldırdım ödeme yöntemini teşekkürler.

Az önce WhatsApp üzerinden kodu +54 olan bir numara merhaba yazdı virüsle alakalı olabilir mi ?
hocam torrentin kendisi virüslü değil.Sadece siz ordaki 3 reklam penceresini kabul etmişsiniz.Onlar virüs değil.Malwarebytes torrente bundan dolayı virüs der.İçiniz rahat etmiyorsa malwarebytes ile taratın yeter.

Yeni konular

Geri
Yukarı