Torrent'ten indirme yaparken CPU kullanımı artıyor

Duyar kasınca havalı falan olmuyorsunuz hocam. Ayrıca bir yerlerinizle değil gözünüzle okursanız da farkedeceksiniz korsan falan dememiş arkadaş.
Doğrudur, özür dilerim. Torrent genelde korsan indirmek için kullanıldığı için o şekilde anladım.
Korsan indirmiyorsa arkadaştan da özür dilerim.
Torrent korsan servisi değildir. İndirme servisidir. İndirme ve dosya yükleme.

Doğrudur, özür dilerim. Torrent genelde korsan indirmek için kullanıldığı için o şekilde anladım.
Korsan indirmiyorsa arkadaştan da özür dilerim.

Hayır indiriyor olsa bile korsana destek yokun amacı bu değil. Arkadaş nasıl crack indirilir diye sorsa ya da crack indirdi diye sorun yaşadı o zaman başka crackçiler de bu konulardan faydalanarak crack oyun indirmesin diye kapatıyor moderatörler konuları. Crack yapan kişiyi cezalandırmak için değil. Arkadaş burada sadece soru sormuş. Crack indiriyorsa bile bunu eleştirmek bize düşmez. Arkadaş da biliyordur crackin hırsızlık olduğunu, onun vicdanına kalmış biz bir şey diyemeyiz.

Hayır indiriyor olsa bile korsana destek yokun amacı bu değil. Arkadaş nasıl crack indirilir diye sorsa ya da crack indirdi diye sorun yaşadı o zaman başka crackçiler de bu konulardan faydalanarak crack oyun indirmesin diye kapatıyor moderatörler konuları. Crack yapan kişiyi cezalandırmak için değil. Arkadaş burada sadece soru sormuş. Crack indiriyorsa bile bunu eleştirmek bize düşmez. Arkadaş da biliyordur crackin hırsızlık olduğunu, onun vicdanına kalmış biz bir şey diyemeyiz.
Crack indiren kiminle konuşsam param olmadığı için alıyorum hırsızlık değil diyorlar. Yasal olarak suç olduğuna dair makale atıyorum. Haila hırsızlık değil diyorlar. Garipler :? .

Crack indiren kiminle konuşsam param olmadığı için alıyorum hırsızlık değil diyorlar. Yasal olarak suç olduğuna dair makale atıyorum. Haila hırsızlık değil diyorlar. Garipler :? .
Kanki bana 15 yaşındaki çocuk Türkiye deki ve Amerikadaki hayat şartları aynimi hala hırsızlık diyorsun kimin neye gücü yeterse onu alır

Torrent'ten bir dosya indirmesi gerçekleştiriyordum ve arkaplanda hiçbir uygulama açık değildi. Birden fanlar hızlı dönmeye, işlemci ve disk kullanımı %100 olmaya başladı. Bu nasıl mümkün olabilir?
Hangi Torrent uygulamasını kullanıyorsun? uTorrent çok reklam ve gereksiz şey içeriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı