Toshiba 55UL2163DT 55" Ultra HD Smart TV alınır mı?

Gameon

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2019
Mesajlar
1.009
Makaleler
2
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, A101'e gelen bu...
Televizyonu almayı düşünüyorum da, birkaç sorum olacak:
Smart TV ile Android TV'nin farklılıkları nedir, uzun ömür açısından sağlam mıdır, paneli nedir (VA veya IPS), önerir misiniz veya önermez iseniz ne almalıyım?
En az 6 ay taksit ödemeli olursa güzel olur.

Bütçem 8000 TL teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vestel genelde karma panel üretim yaptığı için net IPS panel ya da VA panel demek pek mümkün olmuyor.

Android TV daha geleceğe yönelik. Smart TV'de içine ne koydularsa ona mahkumuz. Örneğin 2 yıl önce kimse Disney+ kullanmıyordu, şimdi Disney+ uygulaması yüklemek isteseniz eski Smart TV'lerin çoğuna yüklenemiyor, Android TV'de ise yüklemek 10 saniyelik iş. BluTV, Amazon Prime, Gain... örnekleri çoğaltabiliriz.
 
Vestel genelde Karma panel üretim yaptığı için net IPS panel ya da VA panel demek pek mümkün olmuyor.

Android TV daha geleceğe yönelik. Smart TV'de içine ne koydularsa ona mahkumuz. Örneğin 2 yıl önce kimse Disney+ kullanmıyordu, şimdi Disney+ uygulaması yüklemek isteseniz eski Smart TV'lerin çoğuna yüklenemiyor, Android TV'de ise yüklemek 10 saniyelik iş. BluTV, Amazon Prime, gain... Örnekleri çoğaltabiliriz.

Peki Android TV önerileriniz var mıdır ve bu TV'ler ortalama kaç yıl güncelleme alıyor?

Bir de Xiaomi Mi Box alsam nasıl olur.
 
Peki Android TV önerileriniz var mıdır ve bu TV'ler ortalama kaç yıl güncelleme alıyor?

Bir de Xiaomi Mi Box alsam nasıl olur.
TV piyasasına pek hakim değilim hocam ama mesela 55UL2163DT yerine inç düşürerek Android'li 50UA2063DT gibi bir model alabilirsiniz. Ezbere yazıyorum tabii fiyatlarını bilmiyorum.

Bu düşündüğünüz Toshiba'yı alıp yanına Mi Box almak da çok mantıklı olabilir (eğer toplam maliyeti Android'li TV'den daha düşüğe geliyorsa). Mi Stick almayın yalnız Mi Box alın.
 
Mi box S elektrik gidince tarih ve saati bozuluyor sonra Youtube girmiyor manuel elle düzeltmen gerekiyor. Bu her elektrik gittiğinde oluyor ve güncel değil artık, o yüzden Google'un kendi ürünü olan ve daha güncel olan Google Tv 4k'yı almanızı öneririm şiddetle.
 

Böyle bir TV var. Smart mı Android TV mi tam çözemedim ama yukarıdaki arkadaşın dediğine göre UA kodlu olduğu için Android TV diye düşünüyorum.
 

Böyle bir TV var. Smart mı Android TV mi tam çözemedim ama yukarıdaki arkadaşın dediğine göre ua kodlu olduğu için Android TV diye düşünüyorum.

Ua serisi Android, u serisi Smart. Yani 55UA9600'da Android işletim sistemi mevcut.
 

Geri
Yukarı