Toshiba A200-1AH Ekran Kartı Driver

Egemen

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2011
Mesajlar
8.856
Makaleler
1
Çözümler
10
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Doktor
Ekran Kartı'nın sürücüsü 2007 yılından kalma. Toshiba laptop çıktığında bir güncelliyor sonra bir daha güncelleme sunmuyor :) Catalyst Control Center'dan yükleyeceğim ama orada da Toshiba laptoplara yüklemeyin dediği için yine çekiniyorum. Çünkü daha önce bu bilgisayara yükleyeme çalıştım ve yükleme yarıda kesildi. Catalyst Control Center düzgün olarak çalışmadı. Baya uğraşmak zorunda kaldım. Aynı sorunu yaşarım diye korkuyorum. Driver Auto Detect driveri buldu ama sürücüsünü yüklemeye çalıştığımda bilgisayarınızda uygun donanım yoktur diyor.

Kart Bilgileri:
Kod:
Görüntü bağdaştırıcısı türü ATI Mobility Radeon HD 2600 
  Toplam kullanılabilir grafik belleği 1023 MB 
        Ayrılmış grafik belleği 256 MB 
        Ayrılmış sistem belleği 0 MB 
        Paylaşılan sistem belleği 767 MB 
  Görüntü bağdaştırıcısı sürücü sürümü 8.432.0.0 
  Birincil monitör çözünürlüğü 1280x800 
  DirectX sürümü DirectX 10

Donanım Kimliği :
Kod:
PCI\VEN_1002&DEV_9581&SUBSYS_FF001179&REV_00


Şimdiden Teşekkürler.
 
Tüm bileşenler güncel diyor. Aşağıdaki driveri kurmuşum en son. Son güncelleme tarihi 03/11/09 driverin ama aygıt yöneticisinde driverin tarihi 2007. Anlaşılan ATI eski ekran kartları için yeni driverler çıkarmıyor. Teşekkürler.
 
Bugün bir kez daha denedim halen en günceli bu diyor. Ben de Catalyst Control Center'i güncellemeye uğraştım ama yine güncel olduğunu söylüyor. HD3650 için de CCC istemiştim. Orada sorun çıkmadı. Güncelledi. Ama bu bilgisayar sorun çıkarıyor. Hatta şu Diablo için yayınlanan Hotfix'i indirdim. Orada da güncel diyor. Sadece yükleme yöneticisini güncelledi. CCleaner'den temizledim. (C deki ATI dosyasındaki yükleyicileri de sildim.) Diğer bilgisayarda sorun çıkmadı da bunda niye sorun çıktı anlamadım. Sadece Control Center için ayrı bir link var mı ? Şimdiden teşekkürler.

Hatta yükleyicide sorun vardır diye ATI klasöründeki Packages'den CCC2 Klasöründeki yükleyicilerin hepsini elle yüklemeye çalıştım. Çoğunu yükledi. Sadece Catalyst Pro Control Center (ccc-statics) onu yükleyemedi. Internal Error 2753 Hatası verdi. İnternette biraz araştırdım. "regsvr32 vbscript.dll" denedim çalıştırdan. Ama işe yaramadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü güncelleştirden İnf'nin içinde olduğu klasörü seçtim ama en güncel sürümün bu olduğunu söylüyor orada da.
 
12-4_mobility_vista_win7_64_dd_ccc\Packages\Display\W76A_INF Klasörünün içindeki 2 .inf dosyasını elle seçtim fakat Belittiğiniz klasör aygıtınızla uyumlu bir yazılım sürücüsü içermiyor diyor.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı